resim gerçekmi biliyorum ama ne anlama gelıyo bu ?? gerçek olabilir mi gören var mi başka
![]()
resim gerçekmi biliyorum ama ne anlama gelıyo bu ?? gerçek olabilir mi gören var mi başka
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Google amcaya yazdım Azerbaycan araçları galibaTrafik polisi anlamında olabilir..
...
azer baycan mıs abi sımdı baktım adamlarda passat felan demekkı bunlar en luksu bende turkıyeye geldı sandım![]()
Trafik polisine Azeriler Yol polisi diyorlar. Zaten yazıdaki I karakterinin noktasız oluşundan ve devasa tepe lambalarından da belli. Keşke memleketimizde de polisimiz de, vatandaşımız da böyle kaliteli arabalara binebilse...
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
bizim polislerde zengın mıs abiiadamın bırını gordum bugun 2012 civic almıs kac lıra dedim 70 lira dedi ayran içtim
![]()
o araçlar çoğunlukla kiralık oluyor.yeni mondeo ilk çıktığında 5-6 tane yeni kasa mondeo vardı buralarda duran.
bizde de otoban polisi diye bişi çıktı başımıza. arada bi denk geliyorum edirne otobanında insignia turbo ile takılıyorlar![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)