Minimum 15.000 TL eder bence bu aracın değeri. Zaten ne olduğunu bilmeyen adam da almaya kalkmaz ama şöyle bir sıkıntısı var satmak isterseniz 6 ay içinde zar zor satılır.
Printable View
Minimum 15.000 TL eder bence bu aracın değeri. Zaten ne olduğunu bilmeyen adam da almaya kalkmaz ama şöyle bir sıkıntısı var satmak isterseniz 6 ay içinde zar zor satılır.
valla abi o siyah starion o kadar kotu bir durumdaydi ki bi ara seni arayip hikayeyi en bastan anlatirim :)
hataydakine hala bakacak birini bulamadim ama o da cok eli yuzu duzgun biseye benzemiyor
2.6 motor olan guzel ama fiyati pahali.
4g63 onden ceker galant bakiyorum su aralar.
isin sakasi ben senin yerinde olsam asla satmam.
murat abi 15000 e satiyorum dese gider alirim suan :)
Murat abi bu arabayı lütfen satmıyorsun.. 15de etse 25 de etse farketmez. Aklının bir ucunda umarım öyle bir plan yoktur. Benim olsa bile 25'den aşşagı vermem, hele ki senin hic vermemen lazım :) Sakın verme abi :)
Amerika fiyatlari $3-4k civari ki burasi icin ciddi bir rakam. Tr de ne istenirse istensin kesinlikle hastasinin alacagi bir model. sahsi gorusum 10bin tl den fazla etmeyecegi .
abi yıllardır CJP spec bu tip araçları nasıl oğuzla efeyle tunayla ve diğer bir çok arkadaşımızla nasıl takip ettiğimizi biliyorsun zaten zamanında ve halen :)
Bana göre tip top kondiksiyondaysa aracın ederi 15-18 liradır benim gözümde... ama eğer masrafı varsa eskiği varsada 13-15 liradır... ama şu haliyle satışa çıkarsan rahat 15 e satılır aynı gün içinde... 20 lira ve üstü fiyat istersende daha uzun süre sende kalır :) 25 üstü rakamlar ise imkansız... ama satayım felan deme gelirim bozyazıya yakarım ormanınızı :D
Bayağı bir yorum birikmiş.Mümkün olduğunca cevaplayayım :
İyi dilekler için teşekkürler.Türkiye de bir tane zaten.
Evet Türkiye de tek.Üzerindeki motor evo 1-2 ve 3 ayrıca eclipse bir de eagle taloon la aynı.Daha doğrusu taloon hafif farklı.Piston farkı var sadece.Ama sonuçta mitsubishi 80 lerin sonlarından 2008 e kadar bu bloğu kullandı.4G63 efsane bir blok ve 4G63 ler çok verimlidir.
Çok güzel yorumlamışsın.Ancak müsadenle bir kaç ekleme yapmak isterim.
Arabayı sadece ulaşım aracı olarak görenler için 5.000 değildir bence değeri.Öyle bir insan bu arabayı kapıya sokmaz.Bunun sebebi yedek parça değil yakıttır.Makul kullanımda makul yakıyor ama gazladın mı inanılmaz yakıtı.Ben bu yüzden 2. bir araba bulunduruyorum.Haftada bir gün filan biniyorum galanta :) Ha bir de benim gözümde bir değeri yok.O yüzden bu konuyu açtım :)
Çok teşekkürler.Ama hep söylediğim gibi satmayı düşünmüyorum :)
Valla daha önce bir ilan vermiştim.700 civarında favorisine ekleyen vardı (tahminim bir yüzü benim arkadaşımdır :) ) 50 civarında mesajla teklif ve bir o kadar da telefon almışımdır.Bunlar yaklaşık 2 haftada olmuştu.Kısacası bence bir aracın ya da bir şeyin satılma süresi istenilen fiyata bağlıdır.
Sağolasın kardeş.Aslında sana eclipse ya da taloon da yakışır :)
Panik yapma Mehmet.Baştan beri yazıyorum.Satmaya niyetim yok.Uğra binelim bir ara :)
:) Yorumlar için teşekkürler :)
Aman kardeş.Orman yangını çıkarma başımıza :)
Şaka bir yana Timu evi alırken iki arabayı da satayım bir tane ekonomik araç alayım kredi çekmeyeyim demiştim.Baktım altından kalkabiliyorum vazgeçtim.Büyük konuşmamak laazım insanın başına ne gelir bilinmez ama Allahın izniyle bunu çocuklarıma bırakmak istiyorum :)
Herkese yorumları için teşekkür ediyorum.Başınızı ağrıttıysam affola :)
Bende bir yerde cocugun sayılırım Murat abi :P Taa liseli halimi bilirsin sen :d