34 e 0574 kırmızı 9
Printable View
34 e 0574 kırmızı 9
aracı biliorm atakentteki otopratikte duruyor dimi.
34 e 0574 kırmızı 9
peki yaprak sayısı artınca ne oluyor ? daha mı hızlı kalkış yapılıyor yoksa daha mı hızlı vites değiştiriliyor ? debriyaja gerektiği kadar basmaya gerek kalmadan vites değiştirmeye izin mi veriyor ? ömrü mü uzun ?
Bilgilendirebilirsen çok sevinirim " GC8 GT"
34 e 0574 kırmızı 9
hmm peki bu sefer de aracın diğer mekanik parçalarına zarar vermez mi çok şiddetli kavraması ? aracın hp/tork değerleri nasıl sizin ?
hayirli olsun fn2 yi sattiniz mi
Stage2 lerde yavaş kalkışlarda hafif titreme yapması normal yeni takılmışsa,kullanıma bağlı olarak 1000-1500km sonra ancak gider.Yanık kokusuda üstlerde yapar bi süre sonra o kokuda yavaş yavaş gider.Anormal bi durum olduğunu zannetmiyorum.
yavaş yavaş titreme ve kokular azalıyor.sanırım birazda benim alışmam la alakalı birşey.şu rodaj mevzusunada aklım ermiyor sanki motor yaptırdık.dediğiniz gibi üst devirlerde vites atınca araba çok güzel kapıyor.kalkışlarada zamanla alışacaz artık.aslında bu işlerede yabancı değilim ama maliyetler yüksek olumca bir an panik oldum.
her titreşimde elbet arabanın, kasanın kücük de olsa bi civatasının yerinden cıkarmaya bi mm daha yaklaşılıyodur, belki bilemem :) tek bildigim bu sarsıntı bi yandan, dogboxdan cıkan ses bi yandan, araca binen misafirler aracın arızalı oldugunu dusunuyor.