GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı
bu işler böyle mail ile filan olmaz. asker çocuğuyum bende. bende babamı kaybettim. askeriyeden hiç bişi talep etmedim almıyorumda ama ihtiyacım olmadığı için. olsaydı bi şekilde almayı başarırdım.
ancak senin ihtiyacın var anladığım kadarıyla. eğer sitemizden bi avukat arkadaşımız çıkar ben senden ücret almadan sana yardımcı olurum derse ne alâ hemen hukuki olarak haklarını iste derim. he eğer olmazsa da önce bir valiliğe git. dilekçe yaz durumunu anlat elden teslim et. mümkünse valilikteki polis görevlisine rica et ben ben güney doğuda çatışmada yaralanmıştım askerde iken, şimdi o zamandan kalma bazı sorunlarla uğraşıyorum valiyle görüşebilirmiyim şeklinde bir ricada bulun. olursa görüştürür olmazsa kaymakamlığa gidersin orayla görüşmek daha kolay. derdini anlatırsın sanıyorumki yardımcı olurlar.
tüm bunları yaptıktan sonra(kesinlikle yaptıktan sonra) bunlara rağmen bi çözüm bulamazsan işte o zaman bana pm at. ama anlattıklarımı yapmadan gelme. bunları yaptıktan sonra çözüm olmazsa torpil sokarım araya. ankara askeriye ile aram iyidir.