aynen cok dogru,tamamen katilabilirim:)
bu arada sefakoy sanayi sitesinde anadolu bil universitesinin .yanindaki binanin altinda redline tuning ROY usta tavsiye ederim kisiligi olsun isciligi olsun hos sohbeti olsun iyidir:) ah bide taysin olmasa:D
Printable View
aşırı pahalılar piyasaya göre.
işçilik ücretleri çok yüksek.
garanti muhabbetine mecbur kaliyorsun götürmeye.
ustalar vasat yada vasatın biraz üzeri.
yapacak birşey yok.
bgn bi arkadasımın aracından sikayet edioyudu servis yuzunden 206 kaza yapmıs ve yetkili serviste yapılmıs güüya hiç bisiye dogru deil deişik sesler gelio hatta kornası calmıyo onu bile yapamamıslar :D
keşke hepimizin kendi garajı olsa..ne güzel muhabbetler döner
Emre koş gel bize şu volana bi el atalım sonrada senin İ/c yi takarız :D
yetkili servis sadece kağıt üzerinde düzgün iş yapar hepsi o.
Sanayi forever, maaşlı bir çalışan olduğum için yetkili servis fiyatları dokunuo bana...
yetkili servisten bıktım özellikle borusandan nefret ediyorum küfür etsende bişey ifade etmiyo adamlara artık yüzsüz olmuşlar :) çalışanları işe almadan önce küfür testine mi sokuyolar anlamadım dokunmuyo bile adamlara :)
çArşı yetkili servise karşı :)
forever sanayii
bayi olduğumuz için oldukça çekici bence:)
bi kaç ufak işlem yaptım araca da
yüklemek 9 ay sonra çekicem servise yığıcam parça yığıcam parça:)
şuan için en sevdiğim özelliği geri kalanıyla çok uğraşmıyorum uğraşanlar var:)
borusan gerçkten rezil bir servis. Neden :
1- Söz verilen tarihe araçlar hazır yetişmiyor
2- Garanti prosedürlerinde adeta dansöz gibi kıvırıyorlar.
3- Hala M ve CooperS leri tam çözebilmiş değiller.
4- Müşteri ile ilişkileri çok kötü. YApmacık yaklaşımlara , çözümkar değilde kaçamak yol üretmeyle yaklaşınca insan gerçekten çığrından çıkıyor ..
Ne diyoruz , Allah borusanın eline kimseyi düşürmesin :) :) Amin!
Yurt dışında servisler pahalı olduğu için günlük saatlik garajlar kiralanıyor her türlü alet edevat var mis gibi istediğini yapıyorsun bu yüzden zaten ABD ya Avrupadan resimlerde millet kendi şarjlarını kendileri takıyorlar. yada bildiğimiz yağ deyişimini kendileri yapıyorlar orj. 0 parça alımlarında zaten nasıl yapılır nasıl sökülür takılır hep gösteriyor. mekan olsa kendim yapacağımda mekan yok :( Buradan yetkililere sesleniyorum kiralık garaj açın :D Yanında da pist olsa tam süper olur yapılan ayarlardan sonra DYNO deyilde pist verilier olurdu :D :D
Çok mu şey istedim acaba :confused:
Evet tabiri caizse b.kunu çıkarttın :D
eee avrupa birliğine giriyoz bi pistimiz yok girecek, Devlet tunerları desteklemi yoo :D nie üstüme geliyonuz yaaa :(