istanbul yolunda fluence ve yusuf atışlarımız diyorum şuan erçin anladın sen :D
Printable View
Viraja girerken Fluence 1, benim Sonata 2. Uçan teneke Twingo daha iyi yol tutuyo yemin ederim.
Geçmiş olsun. Benzer sorun bizim accent era'da oldu. 100.250'km de (yanlış hatırlamıyosam) yağ pompası patladı. Motorun içinde yağ-su birbirine karışmıştı. Araç 100bini 250 km geçti diye garantiye sokmadılar 4bin tl masraf çıkardılar komple değişcek diye. Dışarıda ustaya gittim 300 liraya evlerde kullanılan yağ çözücü ile halletti. :D Şuan sıkıntısı yok.
geçmiş olsun..birde bu araçlar ist.bulda görüyorum çok hızlı kullanılıyor.araç seri heralde..:
Geçmiş olsun diyorum, birazda şanssızlık olmuş sizinki,şirkette 2 tane var DCİ biri düz vites biri edc ikisi de 40,000 km ye yaklaştı,şehir içi şehir dışı kullanılıyorlar uzun yolda bizde yüksek hızlara çıkıyoruz ama daha hiç bir sıkıntı yaşamadık, araçlar 7 kocalı hürmüz gibi tek bir kullanıcı emrinde de değiller.
geçmiş olsun faruk. 10,7 lt mi :eek:
bizde edc var biliyosun 5,5 -6 lt yakıyor sürekli ş.içi ve trafik müsait olduğu sürece tapa gaz.son depoda 900 km yaptım çeyrek depo mazotum vardı hala :D
45.000 oldu sadece direksiyonu değiştim garantiden.
fluence kötü olsada k9k 1,5 reno motoru iyidir:)
geçmiş olsun
Ya bu kaçıncı fluence şikayeti bende anlamıyorum
ama bazılarıda var cok memnun
aynı motor beni kangoo da var sıfır aldıgımdan beri servis bakımlı ve chipli 130 hp sürüyorum yeri geliyor ayagımı gazdan cekmeden 190 - 210 arası gazlıyorum
Allahıma şükürler olsun hiç sorunla karşılaşmadım
Cumartesi günü 75000 agır bakımını yaptırdım 1028 tl tuttu
BMW yemi biniyoruz arkadaş anlamadım gitti
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun Mais in bi tarafı sağolsun yapıcak ipe ipe iyi ki yolda olmadı o zman rezilliği çekilmezdi.
sürekli yüksek süratten yağ ısısının yükselmesinden olmuş olsa dicem arabayı kapattıktan 8 saat sonra olay oluyor.
Bu konuda Tecrubelı arkadaşlar var ise Bu aracın komple garantiden değişmesi gibi yada güncel fiyatının üzerine farkının ödenip farklı bi araç almak gibi bi durum söz konusu olabilir mi bu konuda yapılabılecek bıseyler varmı ??
ohoo şikayete kalsa ben daha niceleri var :D zerre memnun değilim ...
valla abi bende yaşamayı geçtim ılk defa duydum boyle bişey bakalım farklı planlarım var arabayı değiştirtmek istiyorum fırsat bu fırsat
ahahahah
megane coupe ıle fluence ın alakası yok onlar fluence a gore cok ıyı
a6 dan ınen bı vatandaşı bındırdım bı yerden bı yere goturucem herıf " oglum çok gürültü yapıyor camı kapatırmısın" dedi direksiyonu ısırcaktım cam zaten kapalı :D
TR ye gelenler derken bu araclar zaten Tr üretimi sağ arka kapıda kocaman TÜRK MALI yazıyor
abi EDC li lerle manual llerin alakası yok test ettık her sey daha ıyı
eski kangolarda da var bu hastalık ama bu kasada motor yiyen bı de bızım şöför Faruk var :D
bende de laguna var 1 araba parası harcadım 2004 den beri. sıfır aldıgım arabanın 20 binde debriyajı bitti, ne garanti ne bişe. beş para atmez araba yapıyolar, hala elimde satmıyorum, satsamda para etmiyo.
fluence gelince dün akşam cukurambar da bitanesi kamyona kafadan vurmuş. yarıya kadar girmişti araç. havayastıkları açmamıştı sanırım. duramadık trafigi açmaya calışıyolardı. reno satış politikası türkiyede çok başarısız. askeri personele indirim yapıyolar, normal vatandaşa bindirim. düşük segmentteki araçlara dünya para istiyolar.
Buyuk gecmis olsun can sıkan bi durum, abimde var 1.5 dci edc, cok memnun kendisi bende bayagi kullandım, bi problem cikarmadi, yol tutusu zayif onda da esp oldugu icin sorun yok..
Otomatik vites olmadığı sürece Laguna candır. Otomatik viteslerin istisnasız tamamı sıkıntılı.