arkadaşlar istanbuldan ankaraya çarşambadan sonra gidicek birileri varmı acaba ilanımda bulunan hayvanı güvenli bir şekilde vericem ve ankarada sizden teslim alınacak
arkadaşlar istanbuldan ankaraya çarşambadan sonra gidicek birileri varmı acaba ilanımda bulunan hayvanı güvenli bir şekilde vericem ve ankarada sizden teslim alınacak
The King Of Reptile
Ben alsam hergün kuyruğunu koparırım bunun![]()
bide şöyle bi sorun var , istanbuldan ankaraya gelecek olan birini bulsanız bile bu hayvanı taşımayı kabul etmeyebilir![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Ben 18 inde gidiyorum ama değil o arkasaş; kedi deseniz dahi hayvanlara karsı enteresan bı tırsma soz konusu bende maalesef.OTobanda konsolda orta büyüklükte örümcek görüp emniyete kırmışlığım vardır direksiyonu,,, .kaldi ki böyle bı yol arkadaşı ile ciddi kaza sebebi olur en ufak bı bakışı , sesi , hareketi , tavrı
![]()
Ank-İSt arasi esyalarinizi tasiyabilirim seklinde özel bi konum da var ama üzülerek te olsa yardımcı olamiycam maalesef.
hayvanın çıkma gşbş bir eylemi kesinlikle olmaz bunu belişrteyim zaten evcildir kendileri büyük bir kap içinde altında battaniye üzerinde uyur vaziyette gidecektir kabul edecekler bana istedikleri zaman dönüş yapabilirler teşekkürler![]()
The King Of Reptile
Cuma akşamı saat 6 gibi Etiler'den çıkıp Ümraniye tarafından yeğenimi alıp Ankara'ya gidicez.. Gece 12 gibi Ankara da oluruz inşallah. O saatler uyarsa götürürüm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)