arabanın basıklığından dolayı eskisi gibi kalınıyormu, yoksa hafif kusurmu oldu? bilen varmı?
Printable View
arabanın basıklığından dolayı eskisi gibi kalınıyormu, yoksa hafif kusurmu oldu? bilen varmı?
2 ay önce muayene yaptırdım.yay , egzost , sabit sinyal falan wardı bodozlama girdim.werdiler reçeteyi çıktım
hemen 2 tane bacak kadar çocuk yapıştı abi oem yay war egzost war diye
hava kanallı diskten o araç için orj dışı olabilecek her parça, abs olamayan araçlarda mekanik abs denilen bir parça takılıyor, yada fren regületör ünü (limitör)biptal edip kör tıpa takmak gibi, agır vasıtalarda hidrolik fren sistemine sahip araçlara hava takviyesi yapılması gibi,
spor yaya birşey demiyorlar ama araç çok basık olursa zaten daha girişte fren testinde altı takılınca kalıyor demek:)
Ben simdi napicami sasirdim ek1 doldur gel dediler ekbir kalkti sonra ek1 uzatildi dediler simdide ruhsattaki oynamalar hafif kusur oldu simdi cuma gunu muayneye tekrar gidicem hafif kusur oldu diye trafige gitmeden halledebilirmiyiz acaba
bakalım daha neler göreceğiz
kim ugrascak kiralamayla dün komsunun arabayı götürdüm bizim taxi driver arkadaştan saglık cantası bijon anahtarı kriko ne varsa aldım gittim :D
para tuzağına düşmeyin :D
bu ek 1 belgesi ile koltuk sayısınınormale çevirmesüreci nekadar sürer sizce ?
Benim aracın girişteki fren testinde hiçbiyeri hiçbiyere deymedi bendede spor yay war , nerdeyse 10cm.de boşluk wardı.
Ama ib*nelik olsun diyemidir neyse dışarı çıkartıp takoza alınca deyiyo deymiyo baya bi baktılar bitanesi geldi deyiyo dedi sonra çamurluğa deyiyo diye bi ağar kusurda ona yazdılar.
Edit: harbiden de çamurluğa deyiyodu bende gördüm:D
banada vtı ile muayeneye gıtmek ıcın egsoz kat lazım olmasa olmuyor mu Ferid yaw :D
Dusuklukten kaldim yay bulamadim mecbur yay kiraladim 180 lira verip Sok tak yaptilar
Çok acil birşey sorucam bu konu aklıma geldi. Cam filmli muayneden geçiliyormu ? hafif kusur diye biliyorum ama istasyondan istasyona bir değişiklik kafasına göre hareket eden var mı ?
Dudullu istasyonuna gidicek birazdan arkadaşımda ferit in numarasını bilmiyorum bileniniz varsa PM atabilirmi ?