walla miink doru demiş...
Printable View
ben bu fotoğraflardakinin çıplak bi yaratık olduğuna inanmıyorum ama dünyamız dışındaki gezegenlerdede yaşam var bu bir gerçek ama bu yaşamın ve bu canlıların kanıtı bu resimler değil bence
uzayda bızden baska canlılar oldugu kesın ama bu resım bana bıraz fake gıbı geldı yalnız eger gercekse harbıden tırsıtıcı :)
uzaylı ne renk, yeşil. bitki ne renk, o da yeşil. demekki uzaylı bir bitkidir.
bence resimdeki vatandaş kayadan ibaret, zaman geçtikçe yeniden çeksinler fotoğrafı ömür boyu orada oturacak değilya yeşil çıplak yaratık
Tvde gölge falan demişler :D
biz insanoğlu ile zor uraşıyoz bide uzaylı çıktı başımıza bide o kadar büyük lens li makinalar var bi net foto yok saçma inanmıyorum.
dayı efkarlanmıs yanlız takılıo getirin rakımı dio ahhah :D
yeni türemiş arabesk sanatçısı pozu bu 3-5 gün sora kanallarda klibi döner waroşların haşin delikanlısı pozu bu :D:D:D
bence çakma gibi tek basına napıyo orda:D:D:D
zaten oturuşa bakın eli böyle havada bence elinde rakı bardağı olabilir yada o yörelerden sert bi içki :D spiderman 3ün rakılı fotosundada eli böyleydi.bence aşk acısı :( :D
Neyse ne bize ne yaa :D
marsık işte ya hahahah
Dailymail gazetesi tarafından ortaya atıldı bu haber fakat ,
Nasa bunun bir kaya oldugunu acıklamıştı.Acıklama ve ayrıntılı görmek isteyenler ;
http://www.nasa.gov/mission_pages/me...-20080102.html
uzaylı falan da olsa iyihoş güzelde.. şu marsa bi ayak basıp yerleşsek dubai gibi yeniden yaratmak lazım alanmüsait güzel pistlerde yapılır :)
ama otoruşa bakarsak çok efkarlı . Sanırım daha Rakıyı bulamamıslar :D Bu konuda Eri üstüne düşen görevi yapıp marslı kardeşlerimize gerekeni yapacaktır.
İnsan nasıl görmek isterse öyle görür tabi kaya parçası olabilir kum fırtınalarından şekil almışda olabilir. İllaki sizede olmuştur yazlık yerlerde kayalıklarda dolaşırken bazı kayaları birşeylere benzetmişizdir suyun aşındırdığı kayalar insan hangi gözlşe bakarsa öyle yorumluyor. Bir arkadaşımız demiş bir daha aynı noıktadan foto çeksinler die o zaman açıklık bulur. Orada yaratık varsa bile şimdiden acıyorum insanlar üzerlerinde deneyler yapıp o yaratıkları telef edecekler :D