google cem :P
google cem :P
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Eheh biraz araştırıyorum bunu merak edip inceleyip irdeleyince bulunur ama koskoca
Onsekiz Mart üniversitesi Profesörü benim buldugumu bulamamış
Kendisini tanıyan varsa okulda okuyan varsa linki yollayabilir.
http://www.nasa.gov/mission_pages/me...-20080102.html
Aşşagıdaki 24MB resimi indfirip inceleyebilirsiniz.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ulupınar Gözlemevi ve Astrofizik Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Osman Demircan, dün ve bugün bazı gazetelerde yer alan “Mars'ta var olduğu idda edilen canlı türünün”, NASA'nın yayınladığı orijinal fotoğraflarda yer almadığını, insanların kafasını karıştırmak için uydurulan bir görüntü olduğunu savundu.
Prof. Dr. Demircan, yaptığı açıklamada, Prof.Dr. Mehmet Emin Özel ile Spirit adlı uzay aracının Mars'tan 4 yıl önce geçtiği fotoğrafların orijinallerini NASA'nın internet sitesinden incelediklerini, ancak insana benzer bir varlığa rastlamadıklarını belirtti.
http://www.habernet.net/haber.php?haber_id=3001
Profesörlük mertebesine ulaşabilmek dilegiyle![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
bende dun gece indirdim orjinal resmi 77mb felandi benim cektigim ordada gayet net zoom yapinca belli oluyo
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
dünya dışında başka bir gezegende yaşam olduğuna bende inanıyorum kafama yatıyo yani olabilir imkansız veyatta saçma deil bence kuran yazılırken bile belirtilmiş bişi bu inanmakta fayda vardır. gerçekten uzaylılar varsada onlar bile bizim dünyadaki bütün milletlerden farklı oldumuzu anlamışlardır adamlara terlik fırlattılar biziimkiler haahahhaah
Ben de inanıyorum, mutlaka biryerlerde yasayan canlılar var...
Zaten ufo vs biz üretemiyoruz halen![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)