fiyat yüksek olabilir her satıcı istediği rakamı ister..şuda var enazından bomboş saçmasapan araba değil araç,ekstraları var.şahsen hiçbir 1.4e 17000 vermem,o fiyatlara 1.6ies çok rahat alınır daha keyifle binilir derim
Printable View
fiyat yüksek olabilir her satıcı istediği rakamı ister..şuda var enazından bomboş saçmasapan araba değil araç,ekstraları var.şahsen hiçbir 1.4e 17000 vermem,o fiyatlara 1.6ies çok rahat alınır daha keyifle binilir derim
fiyat biraz yüksek ama ,ekstralarıda fazla aracın bu araç o şanzımanla bir çok araca şaka yapar gibi geliyor.
bi hondacı olarak bunların ne zaman piyasası düşücek artık kestiremiyorum :) altın gibi araç , 1.6ies i 16 ya sattım sene 2006 şimdi aynı araç olsa 18'e elimi öpene satardım herhalde :)
99 86 binde full güvenlik falan , bi lastik değişcekti , çiçek gibi arabaydı pişmanda oldum gerçi sattıktan sonra adam geldi oke dedi 2 saat içinde satışı verdim :D
çoştu piyasaya iyice , honda aşığıyım ama bu paralara almam :)
benm araca bakın kırmızı sunrof klıma guvenlık paket lpg ve manuel 16900tl muzık tesısatı ıle
Palio Sporting, 206 XS,Qick, Clio 1.6 16v bence bunlara bir bak hem modelli hem giderde biraz LPG lisi baya az yakar istediğin zamanda basarsın ama civic bunların yanında tek üzeceği yanı gideridir onun dışında kasa sağlamlık civic tek geçerim ama piyasa aşırı arttı sunroflu güvenlik paketli bulursan al o fiyatlara ekstralıysa. Oma clioyu 5 ay kullandım 1 hafta oldu arkadaşıma sattım tavsiye ederim ama civice binmediysende al bin yine satılır iyi bi civic her zaman o fiyata
Arabayi ben satin aliyorum. Siz gidin istediginiz arabayi alin bu arabaya bindikten ve gittikden sonra honda ya bindim dersiniz.
Honda Civic 1.4i S 1996 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 79635290 bugün buna baktık uzaktan fakat içime sinmedi nedense . bilgisi olan varmı ?