User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: trafik kazası hakkında soru ?

hasectear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

trafik kazası hakkında soru ?

sevgili TT üyeleri;öncelikle iyi akşamlar..
    bugün uzun yol yapacağım için aracımın deposunuu doldurup bakım yapılması için özel servise bıraktım.(Bu arada araç 2001 model Seat Cordoba Sytlance 1.9TDi ).aracımın genel bakımları yapılması ile öğleden sonra teslim alabileceğim söylendi ve evin yolunu tuttum. işlemlerin uzun süreceğini düşünüp ertesi sabah yola cıkmaya karar verdım.saat 17.00 sularında aracı teslim almak üzere servise vardım.aracın yapılan işlemlerının hepsının tamamlandığını bir tek "Test Sürüşü" Kısmının kaldıgı söylendi..ve servisteki ustamız aracı alıp tam 2.3 km'lik yolda test sürüşü yapacagını söyledi bende tabiki deyip anahtarı uzattım.buraya kadar herşey normal.
    Asıl OLay : giden arkadaş bir türlü dönmek bilmedi ve hafiften yağmur başladı o sırada.servisten bir diğer arkadaş gelip arabanın ruhsatını istedi. ben ne oldugunu o ana kadar anlamamıştım.bizim test şoförü aracımla Zincirleme kaza yapıyor ve ben oraya gidene kadar bana birşey söylenmiyor.kaza raporu tutulduktan sonra aracım bir başka özel servise çekiliyor.ve bana sadece aracınızı aldıgımız gibi teslim edeceğiz içiniz rahat olsun deniyor.

aracın kaskosu olmadıgından zorunlu Trafik sigortası önden çarpılan aracın hasarını ödüyor ve benim araçta sadece ön kısımda hasar var.Nasıl bir yol izlemeliyim Daha önce başına gelen bir arkadaşım varsa bir yol yordam söyleyebilirmi..?

uzattıgım için özür dilerim..Saygılar Erdi.
    Alıntı rapstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burası techturkey beyler burası techturkey burda şaka yok burda herşey gerçek burda şaka yok !

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun,yapacağın fazla birşey olduğunu düşünmüyorum kaskoda olsa araban sonuçta yapılırdı ama ben olsam yetkili serviste yapılmasını tercih ederdim ...2001 model olması yetkili servisişinide zora sokar gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun çok üzücü bir olay daha önce birisinin başına gelmişti sanırım sitede yanlıs hatırlamıyorsam yazılan yorumlardan hatırladıgım kadarıyla herhangi bir seye imza atılmaması gerektigi aldıkları gibi teslim etmeleri sorun deil sonucta aracınız hasarlı olucak bunu nasıl düzeltebilirler ki
    ☻/
    /▌
    / \

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krscan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun çok üzücü bir olay daha önce birisinin başına gelmişti sanırım sitede yanlıs hatırlamıyorsam yazılan yorumlardan hatırladıgım kadarıyla herhangi bir seye imza atılmaması gerektigi aldıkları gibi teslim etmeleri sorun deil sonucta aracınız hasarlı olucak bunu nasıl düzeltebilirler ki
    tüketici hakları mahkemesine başvurmanın bi faydası olacakmıdır onu düşünüyorum şimdi.mağduriyetimin giderilmesi açısından..
    Burası techturkey beyler burası techturkey burda şaka yok burda herşey gerçek burda şaka yok !

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun. Orjinal servislere fitil oluyorum ya.. Dava açsan 5 kuruşa köpek gibi çalıştırdıkları usta işinden olcak vermesen bi dert... Biz pejo da neler çekmedik.. Arabayı sağ arka frenden götürüyosun orda aynı arabadan bitane daha varsa onunda eksik parçasını benden benim eksiğimi ondan tamamlıyo ve bir kaç gün sonra 2 arabada tekrar geliyor. Tabi buarada sizden sıfır malzeme taktık diye para alınıyor. Ya tutarsanın ya yerse versiyonu.Sanayide kendi egzozcu ustam dedi biz şu şu şu servislerle anlaşmalıyız buraya getiriyo yapıyoruz servis sizden orjinal sıfır parası alıyo diyo.. Bitanede tanıdığımız kendine dükkan açtı adam malını orj.servisten getirtiyo ucuz fiyata çünkü getiren kişi orj serviste çalışan kardeşi Bu sebeplerden hiç bi zaman taraftar değilim orj servise.. Eskiden arabayı tek başına sökü toplayan usta vardı şimdi sıfır parça var..
    ig: erayender

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim çok geçmiş olsun şahsen ben olsam yapacağım tek şey yeni araba istemek ki bu senin en doğal hakkın aracın yapılsa bile hasarlı olmuş olacak veya değer kaybın olacak ama tabi senin bileceğin bir şey ha bu fikrim belki yanlış olabilir ama sağlam araba verip hasarlı araba almak bence çok mantıksız.
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim olsa hasarsız araba ister ama yetkili serviste olsa araç kaskoluda olsa o araç onarılır öyle verilirdi değilmi o yüzden bence yapacak birşey yok malesef sadece başında durup düzgün yapıldığına emin olmak lazım bu saaten sonra .tekrar geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hasectear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüketici hakları mahkemesine başvurmanın bi faydası olacakmıdır onu düşünüyorum şimdi.mağduriyetimin giderilmesi açısından..
    Tüketici hakları ne kadar mantıklı bilemiorum bence çevrende avukat tanıdıgın varsa bi danış illaki hukuksal olarak bi hakkın olacaktır. Dava açmayıda düşünürsen açmadan önce bence servis ile bi konuş eğer seni memnun edicek derecede yaklaşımları olursa anlaşman mantıklı ama yok deil ise hukuksal açıdan sen haklısın diye düşünüyorum. Tekrardan çok geçmiş olsun
    ☻/
    /▌
    / \

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim olsa hasarsız araba ister ama yetkili serviste olsa araç kaskoluda olsa o araç onarılır öyle verilirdi değilmi o yüzden bence yapacak birşey yok malesef sadece başında durup düzgün yapıldığına emin olmak lazım bu saaten sonra .tekrar geçmiş olsun.
    ama abi şimdi şöyle bir şey var arkadaş arabasını servise verdiğinde hasar varmıydı yokdu arabayı almaya gidiyor hasar var müdürüne gider durumu anlatır kardeşim ben aracımı size hasrsız verdim siz bana hasarlı verdiniz ben istemiyorum aracımı bana aracım gibi yeni bir araç vereceksiz demeye hakkı yokmu şimdi.
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kopun artık şu yetkili servislerden
    sahibinden ilanlarına bakarken bile yetkili servis bakımlı yazanlardan uzak duruyorum
    bi kere bile olumlu bişey duymadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorum yazan herkese teşekkür ediyorum..

arkadaşlar yarın özel servisin müdürü ile bir görüşme ayarladım.yarın bana tamir edilip geri teslim edilmesine gönlümün razı olmadıgını aracın en iyi piyasa değerinin bana nakit olarak ödenmesini talep edeceğim.eğer bana olumlu dönüş yapmazlarsa.hukuki işlem başlatacağım illa ki haklıyımdır cunku mağduriyetimin maddi boyutu çok büyük.
    ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum..
    Saygılar..Erdi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cix boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama abi şimdi şöyle bir şey var arkadaş arabasını servise verdiğinde hasar varmıydı yokdu arabayı almaya gidiyor hasar var müdürüne gider durumu anlatır kardeşim ben aracımı size hasrsız verdim siz bana hasarlı verdiniz ben istemiyorum aracımı bana aracım gibi yeni bir araç vereceksiz demeye hakkı yokmu şimdi.
    keşke öyle olsa ,sen aracını kaskoluyorsun ve hasarı yok kaza yapıyorsun ve diyebiliyormusun her hasarda aracımı perte çıkart ben hasarsız araç kaskolattım veya trafikte kaza yaptın haklısın karşı taraf suçlu ama araba talep edemezsin. servis sigortalı olabilir ve deneme sürüşünde kaza yapılır sonuçta sigorta karşııyor ve onarılıyor. benim aracımında serviste ön camı kırıldı ve sigorta tarafından değişti mesela sonuçta hasar aldı ve onarıldı.
    bu sadece benim şahsi düşüncem belkide yaptırım vardır ama sanmıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

arkadaşlar yarın özel servisin müdürü ile bir görüşme ayarladım.yarın bana tamir edilip geri teslim edilmesine gönlümün razı olmadıgını aracın en iyi piyasa değerinin bana nakit olarak ödenmesini talep edeceğim.eğer bana olumlu dönüş yapmazlarsa.hukuki işlem başlatacağım illa ki haklıyımdır cunku mağduriyetimin maddi boyutu çok büyük.
    Saygılar..Erdi..

araç pert sayılabilecek derecede hasarlı ise expertiz talep falan edilerek belkide hakkını arayabilirsin diye düşünüyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Saygılar..Erdi..
    doğru olanı yapmış olursun kardeş en doğal hakkın bu senin
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun yine sitede aynı konudan muzdarip olan birisi vardı biraz araştırayım bulabilirsem nasıl bir yol izlediği hakkındaki konuyu vs buraya yapıstırırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke öyle olsa ,sen aracını kaskoluyorsun ve hasarı yok kaza yapıyorsun ve diyebiliyormusun her hasarda aracımı perte çıkart ben hasarsız araç kaskolattım veya trafikte kaza yaptın haklısın karşı taraf suçlu ama araba talep edemezsin. servis sigortalı olabilir ve deneme sürüşünde kaza yapılır sonuçta sigorta karşııyor ve onarılıyor. benim aracımında serviste ön camı kırıldı ve sigorta tarafından değişti mesela sonuçta hasar aldı ve onarıldı.
    bu sadece benim şahsi düşüncem belkide yaptırım vardır ama sanmıyorum.
    abi doğru diyorsun tamam kazadır olabilir ama neden ben hasarsız arabamı hasarlı bineyim tamam yapılır bana teslim edilir ama sonuçda hasarlı olmuş olcak satarken değer kaybı olacak ha hasarlı oldu diye sonunda ölüm yok ama neden olsun ki hasar öyle değilmi
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kimsenin başına vermesin çok can sıkıcı bir durum..

geçmiş olsun
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cix boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi doğru diyorsun tamam kazadır olabilir ama neden ben hasarsız arabamı hasarlı bineyim tamam yapılır bana teslim edilir ama sonuçda hasarlı olmuş olcak satarken değer kaybı olacak ha hasarlı oldu diye sonunda ölüm yok ama neden olsun ki hasar öyle değilmi
    tamamen haklısın ...

Burak53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin yerinde olsam oranın altını üstüne getirirdim. çok sinirleniyorum böyle durumlarda. ki biraz yumuşakbaşlı davranırsan üste para bile isteyebilirler. giderini de yap atarını da yap. yanına da iki tane ağzı laf yapan adam al birlikte gidin. biraz hukuki olarak arastırın, ona göre konusun. ne bilim işte müdür işiniz zor ama Allah yardımcın olsun.
    https://www.instagram.com/rr_ek_project/
    inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)