sevgili TT üyeleri;öncelikle iyi akşamlar..
bugün uzun yol yapacağım için aracımın deposunuu doldurup bakım yapılması için özel servise bıraktım.(Bu arada araç 2001 model Seat Cordoba Sytlance 1.9TDi ).aracımın genel bakımları yapılması ile öğleden sonra teslim alabileceğim söylendi ve evin yolunu tuttum. işlemlerin uzun süreceğini düşünüp ertesi sabah yola cıkmaya karar verdım.saat 17.00 sularında aracı teslim almak üzere servise vardım.aracın yapılan işlemlerının hepsının tamamlandığını bir tek "Test Sürüşü" Kısmının kaldıgı söylendi..ve servisteki ustamız aracı alıp tam 2.3 km'lik yolda test sürüşü yapacagını söyledi bende tabiki deyip anahtarı uzattım.buraya kadar herşey normal.
Asıl OLay : giden arkadaş bir türlü dönmek bilmedi ve hafiften yağmur başladı o sırada.servisten bir diğer arkadaş gelip arabanın ruhsatını istedi. ben ne oldugunu o ana kadar anlamamıştım.bizim test şoförü aracımla Zincirleme kaza yapıyor ve ben oraya gidene kadar bana birşey söylenmiyor.kaza raporu tutulduktan sonra aracım bir başka özel servise çekiliyor.ve bana sadece aracınızı aldıgımız gibi teslim edeceğiz içiniz rahat olsun deniyor.
aracın kaskosu olmadıgından zorunlu Trafik sigortası önden çarpılan aracın hasarını ödüyor ve benim araçta sadece ön kısımda hasar var.Nasıl bir yol izlemeliyim Daha önce başına gelen bir arkadaşım varsa bir yol yordam söyleyebilirmi..?
uzattıgım için özür dilerim..Saygılar Erdi.