Hepimizin bildiği gibi clio 4 ler eylül ayı gibi piyasaya çıkıcakmış.Yarın büyük ihtimal olmadı öbürsü gün CLİO 3 EN DOLU PAKETİ ÖZEL SERİSİNDEN ALMAYA NİYETLENDİM.Sizce clio 4 ler çıktığında bundan 4 5 ay sonra satmak istesem aldiğim fiyat üzerinden 3000 4000tl gibi bir zarara uğrarmıyım.Normalde satmak için almıyorum ama ilerde satayim dediğimde çok zarar etmekte istemem.Sizce suan bu araca 32 bin verilip alınır mı yoksa çok zarar edersin bekle yada git fiesta al dermisiniz
RENAULT CLİO 1.5DCİ EXECUTİVE & HB 2011 model 19.000kmde 32bin anlaşıldı.Kısaca özellikleri:
SERVİS BAKIMLI & GARANTİLİ
20 YIL ÖZEL ÜRETİM EXTRA DONANIMLI
fonksyonel deri direksiyon_deri kaplı ön gögüs özel dikim_özel dikimli kumaş koltuklar_yol bilgisayarı_dijital klima_cruise control_otm kararan dikiz aynası_ayarlanabiler direksiyon_ sürücü yolcu ve tavan airbagler_direksiyon telefon ayarı_usb_aux_ipod girişli radyo cd çalar_bluetooth_far sensörü_yağmur sensorü_park sensörü_elektrikli ısıtmalı aynalar_ön ve arka elektrikli camlar_ renkli film arka camlar,aynalar_ayna kapakları_ sis farları_immobilizer_ziftle alt koruma_krom kaplamalar_abs eps