evet sımdıde cuma pazarının orda uygulama yapmaya basladılar bugun ogle saatlerınde beklıyorlardı zor kactım yıne cevırmısler bıtanesını yazıyolardı rahat yok artık gercekten
Printable View
çengel meydan petrol ofisinin orda sabahtan öğlene kadar 2 tane bekliyor cam filmi ve ticari araçların eksik evraklarına kafayı takmış durumdalar söylemeyi unuttum şimdi geldi aklıma. ayakta yolcu gördükleri dolmuşa yapıştırıyorlar anında.
gecmıs olsun
Opel bana cam filmi yada detayli ic dis temizlik verdi hediye olarak. En acigindan cam filmine de kiziyorlarmi ? Yoksa heyecan aramayip detayli ic dis temizlik mi yaptirsam ?
Bursada daha bişey demediler bana hiç. Dün gece çevirmeye girdim alkol çevirmesi üflettiler 48 promil çıktı. :) Cam filmine falan hiç bişey demediler.
Pazar yolundakınden annemın telefonuyla yırttım çengelköy kendını aştı dıkkat etmek lazım
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim de arkadaşım da dün ceza yemiş fakat tüm camları mı sökmek lazım yoksa ön 2 simi sadece bilgisi olan varmı?
Çok teşekkür ederim,, geçmiş olsun sizede.
en güzeli akvaryum stayla :D
konuyu hortlatayım bugün bende mecidiyeköyde çevirmeye girdim cam filminden 154 lira ceza kestiler 7 gün yazdılar ptesi söktürücem ama ondan sonra ne yapıcam bilmiyorum kimisi muayne diyor kimisi kayıtlı olduğun trafiğe gidicen diyor daha önce yaşamış olan arkadaşlar bi yardım edebilirmi ?
resimleri çek trafik şubeye git. bakmazsa resimlerle düşürür. bakcam derse kapının önünde hazır olsun araç.
muaneye sevk edicem derse işlem yaptırmadan çıkıp başka trafik şubeye git.
bende yeni konu açmadan burdan sorim bari;
şirket aracında filmden ceza yedi arkadaşım, kesen polis başka bişe sölememiş buda önce kapılardakı filmleri söktü (arkalar duruyo) cezasını ödedi geçti. geçen gün yanlış parkdan aracı otoparka çektıklerınde trafıkden men gözükuyo dıye bırakmamışlar. diğer filmleride söküp fotolarla emnıyetten men kaldırıp aracı almaya gıttıgınde otoparkdaki polis buraya geldıgınde fılm vardı dıyıp tekrar ceza yazıp yollamış arkadaşı..
şimdi merak ettiğim konu zaten filmden men olup baglanan arabaya tekrar film kesmesi mantıklı bi durummudur ? daha önce yaşayan oldumu böle durum ?
evet. ama en iyi trafik şube ikametgahına en yakın olanı. mahallenin adamı diye zorluk çıkarmazlar belki.
filmden ceza yiyen araç 7 gün içinde filmlerin tamamını söküp trafik şubeden düşümünü yapmaz ise ilk çevirmede yada dediğin gibi parkdan dolayı alıkonmada v.s araç bağlanır tekrar cam filmi cezasıda yazılır.
hatta şimdi aracı cıkarmayı başardıysa tekrar filmli olarak 3ncü kez ceza yersede bu sefer kesinlikle muaneye sevk ediliyor ceza olarakta ekstra bişiler daha yazıyorlar o maddeyi hatırlayamadım ama aynı kuralı çok defa çiğnemekle alakalı sanırım.