ellerinize ve emeginize saglık. tebrik ederim. güzel olmuş
Printable View
ellerinize ve emeginize saglık. tebrik ederim. güzel olmuş
emeğinize sağlık.. uğraşmanız yeter en başında kamera açıları falanda hoşuma gitti benim ama geçişler pek iyi deildi sanki..
elinize saglık çogu flimlerden bile daha iyi bence
çok güsell olmuuşş
Cok güzel olmus Tugralım ;)
tekrar izledim..gene çok begendim.....
gerçekten güzel çalışma olmuş özellikle başta söylenen sözler müthiş :)
tebrikler.
Çok başarılı gayet güzel gerek konusu gerek oyuncuların performansı güzel.Daha güzel çalışmalarınız olması dileğiyle başarılar
Arkadaslar çok teşekkür ederim beğenmenize sewindim. Bi soru vardı orda montajın ne akdar sürdüğüne dair. 2 Gün sürdü montaj. Bu arada filmin seslerini beğenmediğimiz için filmi istanbula gönderip seslendirme yaptırdık daha güzel oldu onuda ekliycez en kısa sürede. Bu arada Pamuk Prenses den haberim yok bakıyorum merakla.
evet seslendirmeyide hallederseniz cidden güzel olur.
tuğral pamuk prenses 2 yi nasıl bilmezsin:D izle kesin
Cok güzel olmus arkadaslar,amatörlükten cıkmıs profesyonel olmus resmen.. :)
Baris Bayraktar in diger filmleri de ayni konu etrafinda cekim tekniginden falan profesyonel olarak anlamam ama dedigim gibi iste benzeri olmus biraz...
walla haberimiz yoktu bunu yaparken. biz filmi çekeli 9-10 ay olmustur o ne kadar eski bilmiyorum ama oyuncuları falan sağlammıs adamın :D Bizimkiler kanalda çalışan arkadaslar tamamen amatör yani orda oyunculuktan anlayan 1kişi yok :D Herkes teknikten kameradan cekimlerden anlıyor ama oyunculuk 0 :D
Ama haklarını yemiyim iyi oynadı herkes :D Bunun kamera arkası daha eğlenceli aslında :D