kesınlıkle mantıklı...
Printable View
gizli protesto olur oyle. ama Adana'da baraj yolu ve turgut özal ve kenan evrende bunu 15 dk yapabilirsen Adanayı haber yaparsın. kimse evine gidemez :D
eylem ne olursa olsun bisikletli olmalı arkadaşlar. bu eylemler yüksek direnme gücü ister orada halkın da arkamızda durması lazım. yoksa polisin biber gazıyla dağılmamız 5 dakika alır.
onuda akşam haberlerine koymazlar.
Protesto edilicek yer belli çoktan geçti artık o pazar
bisiklet olayı gerçekten mantıklıymış arkadaşlar yapılabilir.
yada şöyle yapalım..kocaman bi pankart açalım yazıda şöyle olsun ''ÖPÜŞELİMMİ SAYIN BAKANIM'' :)
Bisiklet iyidir bencede. Sonuçta eylem yaparken suç işleyip nezarete hatta hakim karşısına çıkmakta var ve kimse sicilinin bozulmasını istemez. Bisikletlerle e5'te ağır ağır ilerleyip şirinevlerde cevizlibağ'da ve de dayanabilirsek boğaz köprüsünde trafik kapatırsak ki biz ilerlerkende trafik kapanacaktır, o zaman güzel bir eylem olur. Pankartlarda da çok fazla sivridilli olmamak lazım o da düşünce suçuna girer o daha kötü bu devlette :D
bence götümüze pompaları sokalım ne kadar ciddi olduğumuz anlaşılsın...var mı delikanlı?
not: sıkışma ihtimaline karşı yanınızda wd40 getirin...
hadi fren şişmesini geçtim kontak açık değilken hidrolik açılmaz onu napcaz?? kaş yapalım derken göz çıkarılır saçma olur yani...
sonra ertesi gün benzin zammını protesto ederken 100 araç birbirine girdi diye haber oluruz
en güzeli bisikletlerle köprüyü kapatmak ve piknik yapmak insanların siniri de yatışır ip atlarız yakar top istop falan :D
bide bu chrome ayar oluyorum sürekli kırmızı çizgi çıkıyor onun çaresi yok mu :D
trafiği kilitleme olayına oldum olası karşıyım hastası olan olur ambulans olur milleti canından etmiyelim.
Protesto etmek istiyosan binmicen arabana bu kadar basit ben karar verdim bu haftadan itibaren işe otobüsle gidip gelcem
bisikletle köprüde protesto bence hem dikkat çeker hem eğlenceli olur :D
bence güzergahları belirleyelim e-5 in 2 şeridini yavaşlatalım kimseye zarar vermeden kimsenin işini aksatmadan...