aynen ya bizm ahmet
şans gerçekten uzuldum arabasına allahtan toplanmıcak gibi değil ucuz atlatmış
Printable View
valla ben olsam kızı daha fazla bagırtıyo olurdum.kotu olmus ama allahtan darbeyı taksı absorbe etmıs taksıyede olan oldu sımdı yenı arac al o arada araba calısmasın zarar cok valla
s2k sahıbı napsın karsısındakı kız sonucta bugun kız yarın cocuk arkadan carpar :D
s2k sahibini hakkaten tebrik ettim, ayrıca geçmiş olsun.
taksici ise bi süreliğine ekmeğinden oldu, yazık :o
kıza yüklenmişler heralde çevredekiler sen kullanıyodun gibisinden, ondan kızmış olabilir. kız da x6 daymış gerçi belki de o kullanıyodu ama günahını almayalım..
link varmı ya merak ettimm
gündüzün şerri gecenin hayrından iyidir ... die bosuna dememişler aga
kıza bak ya şaşırmış alkol var galiba. valla s2000 sabihine tekrardan geçmiş olsun
gecmıs olsun
öncelikle s2000 sahibine çok geçmiş olsun. kız baba parası ile altında jeep ile dolaşan tabiri yerindeyse ortam kaşarı bi hatun belli. sen kimsin ki polise ve habercilere tehdit savuruyorsun.
Taksici ekmeğinden oldu ona yanarım. Allah yardımcısı olsun.
Niye bağırıyor. Ben sürdüm derse alkolde çıkınca kendi aracını ve diğer 2 aracın masrafı babasının cebinden çıkıcak. Valla araç sahibi soğuk kanlı imiş. Gerçi aracı hazır aldı. Yeni almış olsada hazır aldı. Gece gündüz sanayilerde dolaşıp uğraşıp yaptığı bir araç olsaydı bu kadar soğuk kanlı olabileceğini sanmıyorum.
Geçmiş olsun arkadaşa.
hepsine geçmiş olsunda... ben bi sonraki haberde ki kazaya takıldım o daha fena yahu..
Geçmiş olsun çok kötü olmuş ya :(
çok yazık olmuş.. :(
Manuelı gectım otomatık aracı bıle kullanamıyor bu bayanlar. Vermisler 2-3 saatlik egitimle ehliyeti salmıslar sokaga sonrasında boyle olur tabi. S2k sahibi adamın dibiymiş hic ses etmiyor artık soktanmı sabırdanmı anlıyamadım :) Geçmiş olsun toplanır kolayca umarım.