Schumi nin dediği gibi S2000 sahibinin ses etmeme sebebi arabaya emek vermemiş olması. parayı basmış almış eleman. kaskodan parasını alır gider yenisini alır. o yüzden sakin :D
Printable View
yaa ahmetimin başındaki bu bela nedir ya? ikidir yazık oluyo. geçmiş olsun kardeşime cidden üzüldüm.
o kız benim arabama öyle arkadan vursun yeminle en iyi avukatı tutar aynısını ben de ona yapcam diye dava açardım
beyler s2k ın sahıbı emek vermemıiş ondan sakin diyorsunuz da...arabayı alırken para yerine çakıl taşı mı verdi bu adam? mizacı öyle demek ki adamın helal olsun....
şimdi gel bu arabayı sat satarken adı kazalıya çıkar... gazlarken falan vurmuş olsa içim yanmaz.
ayrıca haklı yada haksız olmuş bir kaza soğuk kanlı olmak bence iyidir gidip bağırıp çağırıp kavga çıkarsan neye yarıycak 'cana gelecek mala gelsin' diye boşuna söylenmemiş..
OWWWW Kıza bak düşman başına bu nedir ya,adamı intihara sürükler...
S2000 sahibinede geçmiş olsun diyicek fazla bir şey...
gecmis olsun yazik olmus gercekten güzelim makinaya
E arabayı çöpe atıp üstüne 1 bardak soğuk su içmeyecek ya. Kız cebinden bütün masrafı karşılayacak. Kaskosu varsa kasko üstüne kızdan tazmin talep edicek. Verdiği paradan fazlasını alabilir. Şahsen benimde sadece maddi değeri olan bir aracıma park halinde böyle birşey olsa yani canıma kast etmiş olmasa bende amaan derim. Kaskodan gelicek parası. :)
çok atarlı hatun :)
ıslak odunla giriceksin o karıya.
teror estırmıs bıde yırtınıo..
s2k'da önce bişe yok sanırım,toplanır çok kotu değil durumu gibi geldi bana.
Ülkemizin gerçekleri cebimde param varsa ben hep haklıyım.. kafadan tutup alıcan ekip arabasına bağırma lan hesabına sokucan kalıcak bi gece nezaretanede ama nerdeee babası kim bilir kim o polis kim bilir neler düşünüyo böyle düzenede öyle kızlaradaa o kızları yetiştiren aileyede çok güzel iltifatlarım var ama neyse..
cmtsi bebekte görmüştüm bu sk2 yı
geçmiş olsun ne diyelim her an hepimizin başına gelebilecek bi durum.
Sakin olmakta her zaman yarar varda başımda car car bağıran bi kız olsa sinirlerim oynardı yerinden heralde :)
öncelikle geçmiş olsun, diger taraftan arac herhangi bir şekilde aksesuarlı olarak kaskolanmadıysa, kasko bodykit parçalarının parasını vermemek için çırpınır...
Kıza bak aman Allahım düşman başına.....
S2000 sahibi çok sakin. Allah korusun benzer bir durumda neler yapacağımı düşünmek bile istemiyorum.....
park halinde vurulmasıda insanın zoruna gider heralde büyük geçmiş olsun :(