olur hacım bende vts ile nasıl gittigini görürüm hoş gecen akşam 106 geldi kafa kafa gittik ama sorunu mu varmış bilmiyorum
bilinen bir araçla denemek isterim çünkü bu sefer olurda gecersem o araç gitmıyor muhabbeti yapmasınlar
Printable View
Bi aksilik olmazsa bende gelebilirim A.Ş. ye cumartesi gecesi 60 lık egzoz yaptırdım fark ettimi meraklardayım =)
Şimdir kımler gelıyor bır lıste yaparmısn
Kzu İbiza+
beyler pm'den telefonlarımızı alalım direk bir yerde buluşup çıkarız..
riske gerek yok
plaka vs bilmıyorum denk gelmişti debriyajım tam ayırmıyor demişti herhalde yunus hatırlıyon mu sorunu neydı ama 2 vites bastık kafa kafaya 3 kafa kafaya 4 attık bıraktık ama şimdi başka sorunu var mı bilmıyorum belki çok daha iyi gidiyordu şimdi polimik olmasın istemem 106 yı kullanan arkadaşı tanımam etmem aracınıda kötülemiş gibide olmayalım spec olarak arkada güzel bir son susturucu vardı benım gördügüm
0532 781 3065 benım telim cumartesi 11/12 den snr gorusuz arkadaslar..
avrupa yakası olursa bende denerim
yav anlamış değilim Sİ yi neden küçümserler sonrada çekinirler. arkadaşla bir tur atıyorduk bi 106 gördük temiz bir araçtı gittik düzgünce selamımızı verdik sohbet ettik muhabbet söyle
ben : aracınız stock mu
eleman : evet bir filtre son susturucu
ben : sizin için uygun olursa deneyelim mi?
eleman : neyle
ben : Sİ ile
eleman : yok ya gerek yok benzın yakmaya
ben : Sİ yüklü specleri saydım
eleman : yok ya olur mu olur geçiliriz birde rezil olmayalım
olurda arkadaş okursa yalnış anlamasın benı haftasonu görüşebilirsek onunda musait oldugunda deniriz araçları ama ilk degil bu tepki çoğu kişiden aynı tepkiyi alıyorum aracın speclerını söyleyınce yav olurda geçilirsek yav ne olucak bu arabanın canı nekadar sanzımanla 3 4 boy daha iyi gider dahası yok bu işte bakalım haftasonunu sabırsızlıkla bekliyorum denemek için
sunu gecerım bunu gecerım diye hiç bir iddam yoktur kesınlıkle %70 geçilirim ama bir boy olur yarım boy olur belki 2 boy, %30 geçme ihtimalim var oda arabanın hafifliğinden kanynaklı olur birazda başka yok yanı amaç sadece biz bunu yaptık emegimizi nekadar karşılıgını aldık okadar. gerisi tamamen dostça arkadaşlık cercevesınde sohbetle olur biter.
arkadaşlar yarın akşam kimler geliyor organizasyonu yapalım .....
evet arkadaşlar deneme yapılmıştır. allah razı olsun abilerimden ayaklarına saglık sagolsun kırmadılar bizi denedik eglenceli güzel oldu 215-220 km lere kadar denedik biraz daha yol musait olsaydı 230-240 lara giderdik.
sonuç ise size süpriz olsun videolar konunca izlenir. bir Sİ nekadar gidiyormuş görülür oem sanzımanla ...
süpriz olsun dediğine göre geçtin herhalde kadir abi.. videoları koyun artık da izleyelim..
videoları bende merak ediyorum sanırım sürpriz gelişmeler olmus :)
videoları alamadığım için ben koyamadım ama yunus eklerım dedı bakarız bende koyulmasını istiyorum. benım geçme gibi hiç bir iddam olmadı aracımda da öyle ahım şahım birseyde yok en baştan orjinal uzun sanzıman var aracımda. herkes Sİ crx 3 4 olmadan yürümez diyenlere sonra da Sİ den birsey olmaz diye düşünen arkadaşlara yenı fikirler yaratmış oluruz.
ama sagolsın abilerimiz kırmadı denedi ve keyifli denemeler oldu teşekkür ederim
gtı ve vts ilede denemek istiyorum bilinen saglıklı araçlar olursa cok daha iyi olur...
bagajda bidonda benzin var yakar keyifle izleriz :D
ben si ı eski iesimle geciodum :D
bu crxlede 3-4 tane vtec geçtim ama şuan fena merak etmeye basladım.
su soketleri kontrol edeyim afr sacmalıgını düzelteyim ilk fırsatta denicem kadirle sanırım cuma gibi hazır olurum :)
distribütörün kabloları çok önemli içindeki zımbırtılarda :D bide o soketin içi falan oksit yapıyo oralara bişiler sıkıp temizlemek lazım...elektrik tesisatının temizliği düzgünlüğü çok önemli rexte yaaa :(
1 kutu kontak sprey alıp tüm soketleri söküp temizlemeyi düşünüyorum
yada komple elektrik tesisatınımı yenilesek ne kadara patlarki acaba girmişken tertemiz olsun cıksın
bence o temizleme spreylerinden al temizle...bi arkadaşın araba 7200 çeviriyodu temizledi bizim laz ramorex falan filan bazı kablolarıda kopuktu dist. içindeki onlarıda yaptı şimdi 7800 go baby go :D al sprey temizle valla
anlasıldı 1 kutu kontak sprey lehim makinası ve alet cantasını alıp bahcede bütün elektrik tesisatını sokup takıcaz umarım sorunu bulur su kadranı biraz daha asagı indirirm araca tam güç geliyo 5000 sonrası ama devir dönmediği için kısılıyo :)
dediklerini yaparsan bence düzelir REX'in ...hayde kolay gele :D
Videoyu bende merak ettim..