Hayırlısı olsun :)
Printable View
Hayırlısı olsun :)
hayırlısı olsun :)
walla gökan seni çok iyi anlıyorum.. Bende 206 mı satmak için çok uğraşmıştım anlaştık biriyle arabayı teslim etmeye gidicem bi baktım annem ağlıyo.. orda bi üzülmeye başladım.. sonra satışı yaptık arabayı yıkatmaya gittik adamla arabayı izledim yarım saat.. sonuçta 3 sene uğraştığım tek parçası boyalı olmasın yarım olsun diye 3 kere kaputun ucunu boyattığım arabamı elin adamı alıp gitti :(
ama yenisi gelince unutursun bro :) benden de tawsiye civic HB 1.4 al.. çok güzel araba
civic 1.4 dıyorumya 1.4 ten ınıp 14 e bınmek cazıp gelmıyor artık cıvıc 1.4 hbnasıl bı arac ??*
si a nedersin ?
Neden 1.4 falan....GTi segmenti birşey almayı düşünmüyorsun? Performans olarakta tatmin edici olur...Tüketim konusunda da büyük fark yaşamassın...
Çiçek gibi arabaymış neyse artık başka Hju'larla uğraşırsın arkadaşım üzülme...
eg si bencede:D
paran warsa ek vtec..olmazsa eg si..eski model istemiorum diosan ek 1.4 bence
vay bea bornova efsanelerinden biri daha gitti:S abi inş daha iyisini alırsın
kamer arabasini satio bi bak istersen:D biliyosun 1.4 ama cigerli:D
ılk once hepınıze teskkurler
pıyasaya baktıgım zaman bi si 8 mılyar en kotusu kalkıp ona 3 4 mılyar masraf edwecegımkesın
1.4 cıvıc hb gelınce cok begenıyorum kasayı ama arabamla fazla bı fark yok 75=90 hp
106 gti gelınce elımdekı parayla alırsın ama 2000 model altı ama temızmıdır kazlaımdır bılmem yakın yılalrını 106ya vrmış arkdaşım masraflı araba emınol bıyerden bıseyelr cıkar dedı
aklımda honda 1.6 ies var uygun bulursam duşunurum:)
gel benim arabayı verelim sana gokan 99gti 73000de orjinal
teskkur ederım baktım ılanına hatta dedım cok guzl ama fıyat beni aşıyor:)
Gokhan bence 1.4IS alırsan 99-00 phoenix yellow al=) cok guzel bi renk hemde cogu full:)
http://www.sahibinden.com/90_000_km_...XQQdisplayitem
ahmet fıyat beni aşar bunda
bugün bı kız arkdaş arabayı evlerının otoparkında gormuş dırek benı aradı araba nehale gelmiş irenc bı jant takmış...:(
http://img146.imageshack.us/img146/2380/mrvs596pe2.jpg