bı arkadasım karsı yonden gecerken temde maslak cıvarı bı focus gormus yesıl renk araba rs tı dedı takla falan atmıs baya karısmıs tem haberı bılgısı olan varmı gece 12 cıvarı
bı arkadasım karsı yonden gecerken temde maslak cıvarı bı focus gormus yesıl renk araba rs tı dedı takla falan atmıs baya karısmıs tem haberı bılgısı olan varmı gece 12 cıvarı
Godzilla...
bir ay kadar önce 35 plk bi rs gezinyodu buralarda yüksek ihtimal odur o zaman
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Bu araba zaten ilk geldiğinde 1 kaza yapmıştı sol önden. kaput sol çamurluk sol far değişecek türden bir hasardı hatta fotolarıda vardı bi ara şimdi eğer bu araçsa umarım can kaybı yoktur.
Ankarada bolca görüyordum, yazık olmuş.
bu aracin sahibi sanirim sabancida okuyo eger yanlis hatirlamiyosam gecmis olsun insallah icindekilere bisey olmamistir
3. nesilin durdugu fotograf cok güzelmiş yanlız, inşallah kazada can kaybı olmamıştır.
forddan koray abi var bizim mahallede uzun bir süre önce bununda gelmişti mahalleye yazık olmuş çok güzeldi araç.
ihşallah sahibinde araç içinde olanlarda birşey yoktur bu aralar bu kazalar bizim bile psikolojimizi bozdu siyah rcz bugun bu araba rabbim sabır sağlık versin
Ford Focus 2.5 ST 2009 Model 100.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 80375406
Daha yeni satılmış veya satılıkmış......
Okumadan imzalamam.....
kaza yapan araç kesin o mu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)