Resimdeki 45 yanak.
2 mm fark ediyor toplam çapta.Yani 1 mm'lik fark olacak bi taraftan.Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ben
Herkese çok teşekkür ederim.
sorularımın cevabını aldım.
jantlar sıkıntısız sığar.
ve 50 yanak değil 45 yanak lastik alıcam
Bu arada 195/45/16 çıkma lastik satan varsa değerlendirilir![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Örnek verdgn aractaki gibi bi goruntu icin
Senin araci daha fazla basman gerek soyliyim
Spacer olacağı için banko sürter.. Çamurluklarada film yapman gerekebilir. Yanağı max 45 al derim sonradan pişman olursun.
Bu arada aracı nasıl düşürdün coil falan mı, yoksa yaylarımı kestirdin?
DTi
Lastik jant ls nasl hesaplanr? | Lastik | Lastix.com 'dan alnr | Tm Lastik ve Jant Fiyatlar | Toptan & Parekende Lastik ve Jant | Ucuz Lastik
bu siteden girdin ölçülere göre değişen yuvarlanma çapını hesaplayabilrsin.değişimi gösteriyor sonuc olarak.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
195/40/16 lastik ve candyleri tak baktin icerde duruyor flans yaptirirsin istedigin gibi de basarsin bence cok tehlikeli durur sakin 50 yanak tercih etme jantlar yalan olur bence![]()
Asıl sancı uyandığında..
ya önlere 195/45/16 tak arkalarada 215/45/16 tak derim ben. Hem arkadan daha iri durur.
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
195\45\16 cok doğru tercih olur hem bu dediğm ölcülerle lastik kavun lastık gibi durur ve cok tatlı durur flans koycagınız için belki camurluk ağzına surtme yapabilir bunuda camurluğun ağzındakı içe bukulen kısmı kestirerek yada cok az camurluk actırarak halledilebilir cokda güzel olur bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)