Estafırıldak.. Benim bu aşamadaki amacım güvenilir ve uzun ömürlü bir motor yapmak.
Daha fazla güç için herhangi bir girişimde bulunmayacağım.
Ama, piggyback'den standalone'a geçince bir şeyler oluyor haliyle.. ;)
Printable View
Hayırlı olsun, yeni projenizde başarılar dilerim, çifte vatandaşlık haricinde vatandaşı olduguğunuz yerin askeri personelliği konusunda da alakanız var sanırım:) bu kadar beceri nerden geliyor diye düşünmeye başlıyorum zaten:)
Bence bu projelerin, DIY konularinin altindan :
http://www.turkcealtyazi.org/resimle...r-388b92ad.jpg
cikacak :D
Yok, askerle işim olmaz. Ama madem benim vergim ile yaşıyor, ara sıra bana da faydası olsun.
İşin aslı şu: Yurdum dahilinde hobi denilen meret, erkek milletinin sırıtması gibi görülüyor.
Kimse hobi denen şeyi kendisine ya da yakındakilere yakıştıramıyor. TVde bir dizi karakterinin hobisi olur, Türk erkeğinin öyle işler ile işi olmaz gibi...
Ben bu hobimi gerçekten severek kovalıyorum. Uzun yıllar fotoğrafçılık ile de debelendim, ama son bir yıldır nedense çok soğudum.
Onun öncesinde 30 yıla yakın bir süre model uçaklar ile uğraştım. O tam bir illet işte. İnsanın iliğini kemiğini eritiyor, cebinde beş kuruş bırakmıyor. Sonunda bir arkadaşı çağırdım, bir Ford Ranger kamyoneti ağzına kadar dolduracak malzeme/ekipman ne varsa artık verdim, ve resmen bitirdim o işi.
Eşim de beni anlıyor - eh bundan iyisi şamda kayısı, içmeye gitme, ortalıkta takılma, otur evde iş yap - ben de kendime bir zaman ve mekan bütçesi ayırıyorum, ondan sonra liste yapıp dalıyorum işlere.
Konu ile ilgili olmadığı için burada yazmadım, ama evdeki mutfağı da baştan yaptım sayılır mesela.. Elektrik tesisatını değiştirdim, yeni bir sürü zımbırtı yapıp monte ettim, dolapların altına boydan boya LED çektim, su giderlerini, vs. büyüttüm, çalışma odasından salona kadar damdan cat5 hatları çektim, evde network kurdum... Elim temiz kalınca hoşuma gitmiyor işte.
ohannesburger!
Rica ederim.
Abi öncelikle gözün aydın diyelim, güle güle giriş yeni DIY konularına, alnının akıyla çıkarsın inşallah diyim. :icon_tup:
Alıntı yaptığım kısımdaki ilk paragrafta belirttiğin yengenin onayı/anlayışı olmasa zaten canı sıkılır insanın, sevdiklerinin bu tip konularda desteklemesi çok güzel şey bence de :) Diğer paragrafta ise tamamen haklısın bizde babamla mutfak tezgahını bağlantı noktalarından ayrılmaya başlayınca altlı üstlü girip komple onarmıştık 4-5 sene önceki eski evimizde mesela :D
hadi hayırlı olsun bakalım merakla bekliyoruz :)
hayırlı olsun.takipteyiz :)
isin butun sirri burda iste :)
bende 7 yildir kiz arkadasimi evlenince anlasin beni diye yavas yavas alistiriyorum :)
yoksa biliyorum olmayacak hicbir proje falan..
simdi cok sukur baya bisey ogrendi falan, turbodur virttir zirttir :D
tanistigimiz zamanlarda amanda pembe mini de pembe mini baska bisey gormuyordu gozu, anlattik ettik falan simdi anlattigimada bir miktar pisman olmaya basladim, citayi cok yukseltti :D
s klass amg diyor baska birsey demiyor bakalim napcaz :D :D
Kolay gelsin ins eksiksiz bir sekilde gelmistir hersey