ygtrn Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar, son günlerde forumdan olsun sağdan soldan olsun bana baya bir kişi forester sorar oldu :) bu durum için kendime baya bi pay biçiyorum tabi :D sayemde aracın şanı yürüdü desem yeridir :D:D:D
neyse konuyu dağıtmiyim, çoğu kişinin gözleri bu araca çok aşina olmadığı için uyarıda bulunmak istedim, eğer bakan eden arkadaşlar var ise linkte verdiğim ilanda açıklamaya aracın kazasız değişensiz olduğu yazılmış ancak, araç 99 model olmasına karşın ön kısmı makyajlı 2000 model :) intercooler'ıda wrx intercooler'ı...
bu demek oluyorki aracın önden çok ciddi bir kazası var, kaput, ön ızgara, tüm on farlar ve çamurluklar makyajlı kasaya ait, kaza esnasında motor yerinden oynadığı için intercooler'ı parçalamış(subaruların önden sağlam kazasında hep olur) ve yerine wrx intercooler takmışlar.... ayrıca parçaları tahminimce kıbrıstan temin etmişler çünkü aracın üstündeki jantlar orjinal forester sti jantları, tr de kesinlikle bulamayacağınız bir jant, ve buda demek oluyorki kazada aracın jantları dahi kırılmış :)
ayrıca bu konu bu tarz ilanlar için sürekli bir başlık olarak kullanılabilir diye düşünüyorum, sizlerinde bildiği bu tarz ilanlar var ise paylaşın derim :)
teşekkürler...