Başlangıç makinelerindendir, ama bütçen el veriyorsa biraz daha iyi bir makine bak. Cünkü birazcık teorik ve pratik geliştirince , yükseltmek isteyeceksin,çabuk sıkılacaksın yani demek istedigim.
Printable View
Başlangıç makinelerindendir, ama bütçen el veriyorsa biraz daha iyi bir makine bak. Cünkü birazcık teorik ve pratik geliştirince , yükseltmek isteyeceksin,çabuk sıkılacaksın yani demek istedigim.
peki ne önerirsiniz 1100D yerine
Actigm konuya burdan dewam ediyorum arkadaslar nikond60 icin 18-300 lens düşünuyorm yardimlarinizi bekliorm
Tabi alınmaz demiyorum, şahsi tavsiyemi söylüyorum çabuk sıkılınabilir diye,
biraz incele, senin tabi ilgin ve öğrenme arzunla da alakalı, d60-80 olursa d90 veya 50d falan başlangıç ürünü olmasa bile, alınır ögrenilir, epey süre keser yani çok rahat 3-4 yıl.
Tabi alınmaz demiyorum, şahsi tavsiyemi söylüyorum çabuk sıkılınabilir diye,
biraz incele, senin tabi ilgin ve öğrenme arzunla da alakalı, d60-80 olursa d90 veya 50d falan başlangıç ürünü olmasa bile, alınır ögrenilir, epey süre keser yani çok rahat 3-4 yıl.
cok isabetli olur 18-300 ,ne çekiyorsunuz ağırlıklı ?
Nikon | Imaging Products | Sample Images - AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-5.6G ED VR
makro ve uzak çekim seviyorm en çok ama 18-55 gibi lanet bir lensle bunlar olmuyo :) onun için bu lensi istedim tam istediklerime uyuyo ama sormadan fikir almadan almak istemedm ...
Ya beyler benimde ufak bir sorunum var.
Kuzenimin D90 ini emanet alicam video cekmek icin. Yanliz video kalitesini nerden ayarliyoruz bilen varmi surekli 360p de cekim yapiyor.Bildigim kadariyla bu alet full hd cekim yapabiliyor. Kendisine sordum hic video tecrubesi yokmus hep resim cekmis.
menü içinden çok kolay makinayı eline alınca çözersin 2 dakkada
Samuraydan bir kaç tadımlık poz alabilir miyiz Ramiz bey :)
1100 d yerine bence nikon 3100 alman daha mantıklı olur 1400 tl ye metro satıyo şuan 18-55 lensle
hem macro hem uzak çekim için tavsiye lens hangisidir ?
Beyler isteyene yarı prof olympus marka makinami uyguna satabilirim, tüm aksesuarlari mevcut.
Flickriver: Photos taken with Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G VR lens
Tadımlık değil doyumluk verelim afiyet olsun diyorum :)
@63owen63 yorumunuzu alabilirmiyiz :soru:
Araba çekimleri için Tokina 11-16 geniş açıyı kesinlikle denemenizi öneririm.