30 40k iyidir ama cok temiz kullanildiysa 60 a kadar gider
120-150 diyorlar sensorun omru icin ama cok detayli bilgim yok bu konuda
Bende senin gibi dusunerek 600 d aldim :)
Keske 60d alsaydim 2.el diyorum:)
Printable View
30 40k iyidir ama cok temiz kullanildiysa 60 a kadar gider
120-150 diyorlar sensorun omru icin ama cok detayli bilgim yok bu konuda
Bende senin gibi dusunerek 600 d aldim :)
Keske 60d alsaydim 2.el diyorum:)
600d çok iyi bir makine ama 60d bambaşka bir seri, bambaşka bir segment. :)
Benim limitlerimde 500d- 600d (2.el) aralıgında.. Ama yerinde olsam,60d alırdım :)
Kit lensle mi kullanıyorsun ? is II sanırım ?
Nasıl önceki kit lenslere nazaran,kullanıcı yorumun nedir ?
Canon 60d aldı ablam. Kesinlikle diğerlerinin sıfırını alacağınıza 2.el 60d alın diyorum o kadar fark yaratan bi makine. :)
Ben de 1150 tlye 550d buldum burada alacağım sanırım. ikilemdeyim şuan.
Not: Daha önce 2 adet eos 450d sahibi oldum.
İspanyadayım ben başkan. Eos 450dyi de Türkiye'den 2.el alırken 5-6 tane en ucuz baktım sonra bıkıp, 100 daha verip yüksek satan bi bayandan almıştım. :)
Sıfırını buldum burada. 1150 tlye. 9.5 ay daha buradayım. Garantisi lazım olursa kullanabileceğim yani. Bilemedim ikilemde kaldım çok fena :)
18-55 55-250 prime 50 mm var
Makina cok guzel ve gercekten kullanici dostu ayarlari filan cok basit ama giris seviyesinde bi makina yani yapabilecegin belli :) yeni basliyan biri icin ideal ama bi yerden sonra fazlasini istiyor insan :D
18-55 oyle ahim sahim bi lens deil. Pek kullanmiyorum onun yerine prime lensi tercih ediyorum anca genis aci cok gerekliyse kullaniyorum.
55-250 fiyat performans olarak degerlndirildiginde cok basarili cok keskin ve canli sonuclar alabiliyorsun
50 mm prime i zaten anlatmaya gerek yok gece cekimlerinde ulan 200 liralik lens nasi bu kadar basarili dedirtiyor adeta.:D
aylardır nıkon d600 beklıyordum. Fıyatı uygun olucak dedıler lenssız boş bady fıyatı 4.000 TL en ecuzu :D Zengınlerlemı konustum ne anlamadım gene D90 a düştük. :D
ucuz fullframe'in şu ara çıkması zordu zaten
Eos 550d'yi 1150den almaya gittim, bitmiş. Benden önce davranmış demek ki onlarca kişi. :D
arkadaşlar dslr-like fiyat/performans ürünü sölermisiniz ? hediye olucak çömezliği atması açsıından hatuna alıcam çok istiyor direk dslr ile başlamak kasabilir
d3100 nikon olabilir video özelliğide var +5100 de tavsiye edilebilir... bunların fiyatları iyi like olarak fujiler de olabilir...
hondatugral 2.el düşünmüyor musun ?
550d öneririm :)
Geçen hafta d7000 i satıp Amerika'dan d600 aldım. Arada çok ciddi fark var. Kesinlikle tavsiye ederim.
Arkadaşlar bütçeniz dar ise size tavsiyem sony nex5n alın. Çok çok başarılı bir makine. Karşılaştırmalı testlerine dxomark.com dan bakabilirsiniz. Değerleri birçok dslr makineden üstündür.
Ben biraz mesleki olarak yoğun kullanıyorum. Diş hekimiyim ve nikon 105mm mikro f2.8, 60 mm mikro (makro) f 2.8,bunlar dışında gezi ve dışarda nikon 24-85mm f2.8-4, tokina 11-16mm f2.8, 35mm 1.8, 50mm 1.8 kullanıyorum.
Elimde şu anda ipad olduğu için birşey yükleyemiorum kusuruma bakmayın.