bişe kazanamadım :(
Printable View
bişe kazanamadım :(
Fermuarı kapatasım gelmedi yaw :D
Aren çok güzel olmuş kardeşim :)
31 kadar saydı sıkıldım kapatdım yahu :D
rabbim bizden aldıklarını bu danimarkalılara vermiş...
hökümet gibi garı hepsi maşallah :D
Türkiye distribitörlüğünü mü aldınız aren?
fermuarı kapattım hemen kafamı tükürim dedim geri acmaya calıstım :)
yaaa bırak kardeşim :D. totoyu izledik o kadar. bi kot kazanamadık :D :D
Bence müzik daha eğlenceli olabilirmiş. Ancak çekimler ve düşünce harika ellerinize sağlık. Ancak dediğim gibi insanlara alışveriş yaptırmak reklam ile zor iş. Burada müzik seçimleri çok önemli şarkıyı biraz ruh karartıcı buldum belki bu aralarda olan boktan ruh halimdendir :)
harika yapmşlar ya..
iskandinav kızlara 1 numaradır 1 1 1 1 11 11 1 1
adamın kasayı zorla gördük ya orası olmamış :D
güzel reklam başarılar dilerim.
Güzel kız, güzel reklam, iyi tasarım.
gerçekten başarılı bir reklam :) sanki bütün kontrol senin elinde.. tebrikler
yok abi kazanamadım yaw.. hatunun da doğum günü yaklaşıyodu iyi giderdi beleş kot :D biraz yardım alsak :D :D
vay anasını yaa. ing günlerim geldi aklıma :D
71 Ülkede olan bi firmanın sahibi olmak biraz zor türkiye mümesilliği distiribitörlüğünü abim ve bir arkadaşı yapıyo türkiyede ürünler dahada ucuz olucak tüm bestseller gurubunun kumaş tedariğini bizzat yapıyorum :D şu an her aşamada faliyetteyim aslında firma bünyesinde 9 marka var fakat hepsi iin türkiye hazır değil :D
kanka o reklmda oynayanlar ölümsüz oluyolarmışda o adam ben olamam bizim hatun beni asar :D
Valla abi ciddi reklam ciddi proje abim ilk izletti aptal oldum reklam bu arada çok yeni yakında heryerde izlersiniz facebook vs. tech ailesine özel
kanka zaten ONLY vardı ama abimler cesaret edemiyolardı jack & Jones u baya adam ettikten sonra şimdi bu ONLY e bakıyo yakında cevahirdeki mağazaya ONLY köşesi açılıcak bakalım ONLY kızları çok iddalı oluyo türkiyede bu kdar iddalı kız var mı görücez:D
Kanka ben anlamadım herkez o kadar güzel hatun içinde neden o çatala takıldı anlamadım bakmayaın arkadaşım o zaman:D
Bence müzik efsane ben çok beğendim şarkıyıdı dinliyorum beğenenler reklamdan sonra indirebilirlerde :D
güzel değişik bir reklam muhtemelen daha çok görürül bu tarz reklamlar ilk defa bu reklmada denendiğini biliyorm ciddi bir maliyet ama BS ye koymaz :D
Bu arada kimse kot kazanamadımı?Bu danimarkalılara bakmaktan
müziğin adını bilen yazsın bir zahmet indirmekle olmuyor :D
Nasıl kazanıyoruz hediyeyi hiç bişe anlamadım bu işten ben :D
tek kelime harika :icon_tup:
çok güzel olmuş ama merso tek te çalışmıyor ya 2-3 kere izledim tek te çalıştırmak için olmadı :D
ben kol saati kazandım aren :D
Kotu kazandım adresi verdim gelir herhalde :)
Gerçekden başarılı reklam olmuş..
Nasıl kazandınız yav :D
harbiden kopya verin biraz:D
başarılı reklam :D
40 41 42 gidiyor bu yaw nasıl oluyor anlatsanıza bir bizde bilelim
valla enteresan ve hoş olmuş kızlarda harbi iyimiş ya :D
muhtemelen techturkey deki birçok erkeğe ilk kez bir bayanın fermuarını çektirtip bi erkeği dikizlettirdiniz :D
reklam bitince bekleniyor mu napılıyor,cıkmadı bir şey bana, halbuki çok iyi çektim fermuarı :D
ben o kıza jean fabrikası açarım :D
Mercedes'in böyle bir reklamı vardı fakat onda sizden istenileni yapamadığınız vakit işler ters gidiyordu. Mesela arabayı çalıştıramadınız, yakalanıyordunuz, tamamen size bağlıydı.
Ayrıca seni ve abini de tebrik ederim Aren abi, başarılarınızın da devamını dilerim. : ))
nasıl kazandınız bizede anlatsanız ya :D
Kız arkadasımda bugun fark ettim giydiği jean ONLY idi. Vero Moda'dan aldım dedi, Türkiye'de satılıyor görünüşe bakılırsa ;)
abi bence reklam muhteşem yaratıcı. hakkaten süper
kot geldi teşekkürler yanındaki çanta defter kartpostallarda başarılıydı
başarılar güzel reklam