boya takıntım yok benim 160'lıklara baktım 48 49 fln yazmışlar biraz indirim yaparlar diye düşünüyorum 1-2 parcası boyalı olabilir. polonun şekli kötü değil ama bilemiyorum yol tutuşu nasıl mesela yakıt nasıl ?
Printable View
valla polo gti kullanmadım hiç onu kullananlar bilir ne desem yalan olur yani peki diyelim bi rocco aldın arabaya bişeler yapmak istermisin yoksa aldığın gibi biner misin ?
Verdiğin seçeneklerin hepsi keyifli araçlar. Kendi yorumumla sırayla değerlendiriyim. 40 - 47 alıcağın Scirocco boş bir araç olur. 2009 model olanların direksiyonunu pek beğenmiyorum. Bir kaç arkadaşım da var çok yakıyor diye söylenip duruyorlar. İbiza Cupra'ya 41 bin TL'ye satılırken Doğuş Oto'da bakmıştım. Araç güzel. Yeni nesil motor var. Alt devirlerde az yakıyor ama performanslı kullanımda 2.0 motor araca yakın yakmaya başlıyor. İç dizayn olarak Bocanegra daha başarılı. Ama Cupranın ön konsolu pek hoşuma gitmemişti. Ortadan egzost, body kit hoş bir araç. Bide forumdan bir çok arkadaş bilir İbiza Cupra'da kalkış için özel bir sistem var. Kalkış için 3.000 devire aracı sabitleyebiliyorsun. :) Kalkışta rakipsiz denicek kadar azsın. Polo GTİ için forumdan kullanan arkadaşlar yorum yapsın. Ama ikinci elde en rahat bulup satabileceğin araç bence Polo GTİ. Arkadaşlarında dediği gibi 4 kapı olanı aile ile binmek için rahat ama sanırım ailelik bir durum yok sende. Corsa OPC'ye gelince şu an alabileceğin tek bir araç var Denizli'de. Arden Mavisi. Forumdan birinin arkadaşıydı hatta aracın sahibi. İç dizayn ve performans olarak çok başarılı bir araç fakat ikinci eli biraz sıkıntılı. Hayırlısı olsun. :)
bende yerınde olsam rocco alırım 122 lıklerıde gayet guzel gıdıyo.. yukarda arkadasın dedıgı gıbı araba kendını gostermesı lazım polo dıyınce akla kucuk bayan arabası gelıyo ne kadar guclude olsa ama rocco fenalarda bırde kırmızı olursa.. benzın olmus 5 lıra bunuda unutma, ona saplıcam buna saplıcam derken benzın pompaları bıze saplanıyo tabırı caızse..
anladım seninde damarlarında dolaşıyo ince dokunuşlar :D
polo gti de yağ yakma sorunu var galiba öyle duymuştum yanlış duymuşta olabilirim :o eğer ki dediğin rakamlara rocco alabiliyosan rocco derim yok olmuyosa polo gti onu da beğenmezsen cupra veya bocanegra ( çok hoşuma gidio şu bocanegralar :D )
bende polo gti derim zaten ibiza cupra ile motor yürüyen şanzuman dahi aynı sacede dizayn ve kalite farkı var 4 kapı olmasıda büyük kolaylık ama birazdaha zorlayıp 2.0 tfsi cupra da mantıklı olur performans olarak hepsini geride bırakır ama yakıt konusunda birazdaha fazla yakar :)