maşallah çok güzel böyle yakışıklı coupelerin Türkiye'de olması ayrı sevinç veriyor insana :)
Printable View
maşallah çok güzel böyle yakışıklı coupelerin Türkiye'de olması ayrı sevinç veriyor insana :)
güle güle bin , umarım kalır sürekli
yanlız o lip tr de fazla yaşamaz yollardan dolayı:)
TR de böyle araçlar görmek bizi sevindiriyor :)
en sevdiğim kasa... maşallaahhhh
ben olsam 6 ay arabada yatarım :D
şahane araç zevkini çıkara çıkara binmk nasip olsun
nadir araclar birisi cevremde ve yakınlarımda sureklı bgnın araclarını kullanmakta ama 6 aydan sonra fazla sansınız yok ceza v.s. durumları var ve arac 6 ay mecburı kalıcak orda onceden kapıdan gır cık yapıyolardı arkadaslarım v.s. ama bu olay gelınce bıraz kotu oldu 2 sene muhabbetı vardı bı aralar oda ne oldu bılınmez ama tr plaka olsun kafa rahat olsun..ve ordan bulgar harıcı tr gelırken ekstra bı sıgortada oluyo bıldıgım kadarıyla tabi bu işi net bılen daha acıklayıcı yazar cok uzattım araca masallah herkeze nasıp olmaz herhalde
Allah kaza bela vermesinde böyle 6 ay emanet gibi huzur vermez insana. / maşallah...
Maşallah çok sevindirici bir olay :)
ahhh be abım yaa dırekten dondum debrıyaj gercekten sıkıntı oldu bırasda nakıt lazımdı hazır blok herseyı koymusken tekrar cıkardık suremde doldugu ıcın trye gelmem gerekıyodu tekrardan sohc u koydum abı d15b blok d16z6 ust kapak :(:(:(:(:(
cok ıstedım abı ama kısmet onumuzdekı kısaymıs :cool:
eywallah abıcım tesekkur ederım..
HERKESE AYRI AYRI TESEKKUR EDERIM... ınsaalah sag salım sıkıntısız bı sekılde kullanıcaz aracımızı.. gecen ANTALYA AYDOGDU garage ugradım.. Ordakı abılerıme kardeslerımıde ayrı AYRI tesekkur ederım cok ılgılendı arkadaslar... SAOLSUNLAR Gercekten...