Şuanda geldi otele bir Karma :) inanılmaz güzel 22" jant var üzerinde fabrika çıkışı :)
Yüklüyorum fotoğrafları
Printable View
Şuanda geldi otele bir Karma :) inanılmaz güzel 22" jant var üzerinde fabrika çıkışı :)
Yüklüyorum fotoğrafları
Pure elektrik olmadığı için hybrid olduğu için direk vergiye tabii oluyor.. hala boynerlermi getiriyor bd motor..
"İşte farklı olmak" lafının tam karşılığı bu
dünyada tutmadı bu araba batma tehlikesiyle karşı karşıya..
not: batmış bile..
tesla model s bundan çok daha başarılı bir araç, galerinin biri 135.000 euro ya satıyordu bir ara, aslında ötv %14 civarı olduğu için distribütör filan getirse daha ucuzda olabilir
Buda Teslanın ki
Connecting site...
Çok güzel yahu. :) Benim de koşuyolunda ilgimi çekiyordu, nereden hatırlıyorum diye düşünüyordum. Meğer top gearda çıkmış. :D
bu aracın özelliği hollywood yıldızlarının almasıydı.. ismini ordan duyurdu zaten..
yoksa opel ampera chevy volttan mantık olarak çokda farkı yokbu bu aracın.
Tesla ile aynı mantıkda değil yani tesla halka oynuyor elektrikli herkesin ulaşabiliceği halk aracı yapma derdindeler.. Aslında teslada aynı yolda başladı sonradan defalrca iflasın eşiğinden dönüp bir ton piyasaya borçlanınca gerçi hala durumu belli değil uslandı..
canlısını bodrumda palmarina billionaire club da gormuştum tasarım olarak ciddi başarılı duruyor
Tavanı böyle tetris gibi ama güneş enerjisini alıp nerede ne olarak kullanıyor bilmiyorum :D
http://i.bnet.com/blogs/fisker-karma-solar-roof.jpg
alanlaradazenginde olsalar yazık olmuş ne yedek parçası bulnur ne bakım parçalaraı 2-3 sene üretilmiş farbiak kapanmış.. zaten 2007de kurulmuş 2012 de üretimi durdurmuş 2010 da galiba üretime başlamış yani hepi topu 2-3 sene araç üretmişler..
senin super b de aynı olayın sunroofunda olması lazım klimayı çalıştırıyor seninkinde diye biliyorum.. bunlar alanı bol bulunca dayamışlar paneli :D aracın a dan z ye bütün elektrik aksamını o panel çalıştırır :) farlar klima multimedia sistemi elektirkli koltuklar osu busu :)
Fisker Karma (series 18, episode 4) - BBC Top Gear
izle o zaman abi. :D
bi otomobil programında izlemiştim araba sadece yakıt olarak değil her parcasıyla o kadar çevreciki en ince ayrıntısında kadar hep organık malzemeler kullanılmıs içindeki cam plastik ahşap malzemeler doğaya zarar vermeyen malzemelrden kullanılmıs vs idi
İsmi gibi karma duygular içerisindeyim şuhan hem ilk defa böyle bir arabanın adını duyduğum için utanıyorum hem kapandığı için üzülüyorum hemde aşık oldum çok güzel bir tasarımı var yaa :D