Aynen takmamalısın benim X6da tuvalete düşmüştü canındanmı kıymetli :)
Printable View
Aynen takmamalısın benim X6da tuvalete düşmüştü canındanmı kıymetli :)
olmadı pasaport kaydını kaldır
birkac ay once yorgun bir is cikisi 9700 u dusurdum (%100 eminim isten eve gectim ) sonn\uc hatti yeniden cikarttim simkari yeniledim ustune su ictim ki 9700 de acildigi zaman yerini belli eden program yuklu idi yani acan kisi icin benim internet uzerinden gonderdigim mesaj gorunteleniyor ve cihaz kitleniyordu ....
o nedenle cok umitlenme ama yasal olarak yapilabilen basvurulari yap bi intimal 5 sene sonra cikarsa ortaya cikmis olur okadar ...
onları kesinlikle yapıcam hata o simkartı arayıp iptal ettiricem sanırım yanlış birinin eline geçer kazara açar telefonu felan sonra tekray başımıza iş almayalım
konuyla alakalı basımdan gecen olayı anlatayım.. senı aydınlatıcaktır
rahmetlı babam esıme dogum gununde telefon aldı. faturayıda şirkete kestirmiş yaklasık 1 yıl sonra şirket kasası soyulmus içinde telefonlar paralar vs hepsi gitmiş. sonrasında muhasebeden telefonların faturları ıstenıp savcılıga verilmiş. tabı arada babamın esıme aldıgı telefonda varmıs sonradan ogrendık.. bu yaz tatılde esımın telefonuna mesaj geldi acil bilmemne savcılıgına beklenıyorsunuz. tatılı erken bitirip donduk sonra olay anlasıldı. diyecegım su kı faturan varsa ve tlfnun imei değiştirilmedıyse telefonun cebınde bil. cok gecmıs olsun
savcılığa pazartesi gitmek farz oldu ama öncesinde okuluma bakmam lazım yarın veli toplantısında gidip okula bakınırım sonrasında zaten dilekçe örneği felan buldum doldurdum pazartesi velim savcılığa gidecek
Savcılığa velinin gitmesine gerek yok..kendi adına da dilekçe yazsan olur..nerde kaybettiğini ev adresini falan yaz..telefon bulunursa ev adresinin olduğu karakol aracılığıyla telefonun teslim edilir.
bende gidebiliyorsam iyi ama yaşa dikkat etmedinizse yaş 16-17
ARTIK oyle 18 i beklemek gibi bişey yok 15 üstü isen kendi adına başvuru yaparsın sıkıntı yoktur.
telefonu okulda satranç odasında bulmuşlar savcılığa gerek kalmadı oraya atanda bulundu adalet sağlandı
Nasıl adalet sağlandı şaka mı yapmışlar?
atan bizim sınıftan bile değil tanımıyordum kendisini tanışmış olduk müdür yardımcıları ve bizim sınıftaki diğer arkadaşlar sayesinde gerçi ben çok fazla tanışamadım ama arkadaşlar yakinen ilgilenmişler
telefonun arka kapağını -bataryasını-sim kartını sökmüş söktüğü parçaları telefon kabının içine koymuş ve satranç odasında bırakmış sökük vaziyette öyle bir yere koymuşki normal şartlarda aklıma gelmez ben bulmadım zaten başkaları bulmuş
kat nöbetçişi sınıf arkadaşım telefonun benim olduğu anlamayıp nöbetçi öğretmene vermiş telefonu öğretmen Tarih öğretmenim olaydan haberi vardı o getirdi sonra işte cuma günü sınıfa bizden sonra girenlere bakıldı sonra bi kişi bizim sınıftan koşarak satranç odasına yani yan odaya gittiğini görünce şüpheli sıfatı ile müdür yardımcısının eline düştü çocuğu ben görmeyeyim diye beni öğretmenler odasında beklettiler müdür yardımcısının odası bizim katta bizim sınıf çocuğu görmüş bi ikisi çocuğun sınıfını biliyormuş sonrasını boşverelim sanırım atılır yada uzaklaştırma alır okuldan yada velisiyle felan konuşulur
sanırım hafıza kartı felan aradı ama bulamadı ki zaten yok hafıza kartı şu an telefon çalışır vaziyette şarj oluyor bende bugün tam evrakları faturanın fotokopisini hazırlamış savcılığa gidecektim ama gerek kalmamış oldu
tekrardan herkese teşekkürler