kardeşim muhtemelen kıllık yaparlar çünkü fren testinde aracın sorun çıkara bilir bu basıklıkta:o
Printable View
sultanbeyliye git......
pendik sakın!!!
Muayeneden geçer mi bilmiyorum da araç harika olmuş, maşallah.
gecer sıkıntı yok arac az bıse yukselse kesın gecer
bende de yay vardı muayeneye gıttıgımde ( 5cm ) aracı capraz takoza alıp dıreksıyonu tam kırıyorlar ıc kısıma veya camurluga surtmemesı gerekıyor.
Orn: sol on ve sag arka seklınde;
İNŞALLAH bı sıkıntı yasamazsın bu arada benım sıslerde sarıydı ve ustune ustelık sıs ve farlar Xenon du :)
Aşırı basık araçları geçirmiyorlar.Bu araba far ayarı düzgün yapılırsa,sislerdeki film sökülürse sorunsuz geçer :)
ben 2 kere muayene yaptırdım ikisindede beylikdüzünde girdim siteye üye olan arkadaşlar var orda tanışıp sohbet etmiştik full stok şekilde gitmiştim dediği şey nie böyle getirdin yaylı falan getirseydin demişti sadece eksoz olmasın kornan orjinal desibelde bir şey olsun arkadaşların dediği gibi sislerde folyo olmasın hertürlü geçer kardeşim.
muayneyı sss et araba cok guzel cok begendım kardesım masallah kazasız belasız
sislerde folyo ağır kusur mudur?
hocam konu ile alakası yok ama egsozun markası nedir? Yoksa sadece uç mu ? Eğer uç ise onunda markası veya nerden temin ettiğini söylermisin :)
adamını bulana 100 tl (:
fren testinde askıda kalır gibi ama aracı kullananada bağlı bazıları haşırt diye oturtuyor fren testine bazılarıda çok kibar davranıyor orda belirtmen doğur olur. farlarından skıntı olmaz doğru aydınlatıyor ve ışık saçmıyorsa sorun olmaz. yay ve jant konusundada capraza kaldığında çamurluk arasında pay varmı yoksa sürtme yapabiliyormu ona bakıyorlar. egsos konusunda hiç bi fikrim yok.
biraz şans bu işler
umarım geçersin kardeş
Bendede vardı focus sporttrend far sis uzun xenondu stepne yoktu bendede 6 lik yay vardı üstünde orjinal jantlarla fakat hiç bir şey sıkıntı olmadı aracı orda rampaya soktular sag on ve sol arkadan rampaya çıkarttılar aracı yaklaşık 20 25 cm yükseklikte oluyo camurluga surttu diye gecirmemislerdi yayı sokun ısı sağlama alın derim aracada maşallah
bence o eki sök fren testinde eki vururlar yere kırarlar yazık olur manyak gibi atlıyolar içine :D farlar sıkıntı olmaz sislerdeki folyolarıda az kusur derler en fazla.. geçersin.. yok mok derse orda sökersin 2 dk
valla inanmıycaksınız ama mstfkr abimize katılıyorum gerçekten şans işi bu benim aracımda far ayarı yoktu direk tebelaları gösteriyordu sisler sayesinde yolu görebiliyordum fakat hiç bir kusur sayılmadan vizeden geçtim şansınıza kalmış aracınızında maaşallahı var kazasız belasız kullanın
Sultanbeyli Tüv öneririm kardeşim, aracı çapraza alıyorlar çamurluğa sürtmezse sıkıntı yok, xenon ve sislerden yana bir sıkıntı olmaz. Katalizör iptali varsa kesinlikle ağır kusur olarak geçiyor.
İnşallah geçersin ama fren testinde askıda kalırsa başlamadan biter serüven :D