1,2 benzinli + lpg sinegin yagını cıkarır derim :D
Printable View
1,2 benzinli + lpg sinegin yagını cıkarır derim :D
Kabaca bir hesapla çok km yapılmayacaksa 1,2 tdi yerine 1.2 benzinli almak daha avantajlı olur. arada 9.000 TL gibi bir rakam var. Aradaki farkı benzine versen dizelin amorti etmesi için kendini 100.000 km binmen lazımki avantajlı olsun bence benzinli daha iyi olur.
1.2 alınacaksa skoda fabia nın 1,2 tsi 105 hp lik versiyonları var. Bence bunlar da düşünülebilir. Poloya oranla içi daha genis.
1.2 TSI seat ibizada'da var :)
ya benzınlı şuan 1.0 motorda olsa yakıt yine fazla dicez bu anasını sattımın ülkesinde
29.000 tl 1.2 70 hp Skoda fabia gel sana birde şirket indirimi yapım al git bulaşma polaya 1.2 tdi kullanıcıları nedense aracda 2 veya 3 kışı varken dik yokuşlarda nasıl kalkıyorlar burdan duymak isterim.
1.2 Benzinli tavsiye ederim, bence 1.2-1.3 gibi dusuk hacimli dizel motor kadar insani katil edebilecek bir motor yok :) Ne sehir icinde ne sehir disinda tatmin etmiyor, dizel dedigin 1.5'tan baslamali en az
1.2 benzinli + LPG en mantikli yol gibi geliyor bana, hele fiyat farklarina bakinca.. Ayrica mazot olmus ~4.08, LPG candir :)
peki arkadaşlar benim başka bir sorum olucak 1.2 Benzinli versionda yol bilgisayarı yok.Bunu sonradan serviste takıyorlarmı yoksa serviste yazılım yüklemesimi yapılıyor ?
Cruise control hepsine olmuyor önce alıcagın aracın şaşe numarasını servis fabrikaya mail atıyor daha sonra fabrıka olup veya olmıycagını belırtıyor değişik beyinlerden dolayı her beyin kabul etmiyor.bunu iyi bılıyorum cunku satıyorum.farzı misal 20 aracdan 3 veya 4 tanesi olmuyor ortalama genel konuşursak.yani yüzde 80 oluyor.
Sonradan yolbilgisayarının sonradan takılınca ne kadar maliyetini öğrenebilirsiniz. fiyatını dikkate almak şartıyla.
Yapılıyor yapanda var.
Komple gösterge paneli değişiyor. BCM ünitesi değişiyor + kodlama yapılıyor.