okulun bıttıgı zamanda görusuruz efe biz hep burdayız :D
Printable View
Tamam başar arayacagım seni merkeze geçince ararım
Bızım oralarda sevgı-selam getırın.
Bende Orduya gıdıcegım Karlar erımeye baslayıp,kuzular dogunce.Mayıs sonu Kuzu cevırmem gerek ;)
Yolda basınız sıkısırsa,yol ustundekı ıstasyonlarda(Turnagaz olan) durup,her turlu destegı alabılırsınız.Izmıte kadar bolca gorursunuz,ınsallah ıhtıyacınız olmaz...
Murat abi varsa bir istegin arzun başım üstüne abi gelirken lazım olacaktır turnagaz'dan dolayı
Ozaman Gıresundan alma,Orduda ve samsun cıkısındakı ıstasyonlarımız Fıyat rekabetı yapıyor.Oradan al.
Amasyadan alma ama Tosya-ılgaz cıvarındakıler bedavaya verıcek neredeyse,oradan al.Ayrıca Boluya kadar olan ıstasyonlarımızdakı Gaz,Marmara bolgesınden daha kalıtelı,al al gazla ;)
Murat abi istasyonlar sizemi ait?
Eğer öyleyse selamını söyleyeyimmi??:)
Bıze aıt,soyle tabı....
Hatta Boluya kadar olan TUM PO ıstasyonlarının gazınıda ben verıyorum...
Baya hemşerim varmış:D bende giresunluyum ordan geçerken camı açıp bi solu benim için:D
Aslan bey işinize karışmak gibi olmasın ama bir iki yerin meşhur ürünlerini değiştirmeniz gerekiyor :)
Pirinci ve leblebiyi Tosya ile Ilgaz dan değil ikisinide Osmancık tan almanızı öneririm. Ben Çorum Osmancık lıyım şu an orada değilim. Tosya nın kendine ait pirinci yoktur. Zamanında Osmancık, Hacıhamza, Kargı bölgelerinde çeltik fabrikası yoktu Tosya da vardı ve pirincimiz Tosya da meşhur oldu. Kızılırmak Tosya ya kadar uzanmıyor çeltik tarlaları bahsettiğim muhittedir :) Şimdi marka patentini aldık artık Osmancık pirinci olarak satılıyor. Leblebi de aynı şekilde Çorum leblebimiz meşhurdur onu da Osmancık tan almanızı tavsiye ederim :) Leblebiyi Osmancık a geldiğinizde herhangi bir dinlenme tesisinden alabilirsiniz sürekli devirdaim olduğundan tesislerde daha tazedir. Pirinci ise dönüşte Osmancığı çıkınca Kızılırmak köprüsünden geçip Asya tesislerinin olduğu yerden bayırı inince virajda sol tarafta Gelgör Pirinç fabrikası var oradan alabilirsiniz :) Hayırlı yolculuklar...
İlgin ve bilgin için teşekkürler Metin arkadaşım
Ama bir defasında ben osamncıktan pirinç aldıgımda evdekiler begenmemişlerdi pirinci çogalmıyor felan dediler o yüzden bu sefer tosyadan almak istedim leblebide çorum tabelasını gördümüydüm yeter bana oraya yakın bir yerden alırım.
Evet arkadaşlar bu akşam 20.,30 da yola çıkıcam varsa bir isteginiz arzunuz başım üstüne getiirebilirim
Giresun bulancağa sevgiler götür abi bizden.. Hayırlı yolculuklar :)
Arkadaşlar aslan abi Giresun'a gelince beni arıyacaktı bugün bütün gün bekledim aramadı o yüzden cep numarasını bilen varsa yazabilir mi bana pm den.