User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bun Design Hakkında Düşünceleriniz?

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bun Design Hakkında Düşünceleriniz?

Arkadaşlarım, abilerim öncelikle herkese selamlar. Yeni bir iş kurmak için sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var. Allah kısmet ederse önümüzdeki günlerde Bun Design'ın bir şubesini daha doğrusu standını açma niyetim var. Konuyu açma sebebim ise firma hakkında bir nevi araştırma yapmak. Yani sizce ürünleri nasıldır? Herhangi bir alışverişiniz oldu mu? Şikayetiniz, sıkıntınız var mıdır bu firma ile ilgili? Yer İstiklal Caddesi'ndeki Demirören AVM'de olacak kısmetse. Sizce iş yapar mı orada? Bu işe girilir mi?

Bunun gibi sorularım var. Yardımcı olabilir misiniz bana? Konu gereksiz görülürse silinebilir. Amacım sadece fikirlerinizi öğrenmek. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Bun Design nedir diyenlere:

BunDesign.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her işte olduğu gibi bu işinde kaymağını ilk açanlar yedi. İş yapamazsın demiyorum ama millet doydu artık böyle enteresan şeylere.Çoğu AVM'de artık var bunların şubeleri. İnternet'te de çok fazla sayıda bu tarz ürün satan siteler var. İstiklal'de olması senin için artı tabiki.

Allah utandırmasın diyeyim, şimdiden hayırlı işler.
    iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.

F.Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her gördüğümde bi girer bakarım ben. tasarımları ilgi çekici ürünler var. kendi bütçeme göre fiyatları biraz pahalı geldiğinden alışveriş çok yapmasamda her seferinde almak istediğim seyler çıkar. kalitesi de iyidir ürünlerin.
    "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neymiş o diye açtım linki hatırladım burada hangisi hatırlamıyorum ama bir avm de görmüştüm bende. Yalnız benim gördüğüm ki sitesindede var yok o yılın en iyi babası oscar ödülü vs. olsun başka ürünler olsun piyasdakilere göre biraz pahalı kalıyor. Zaten her yerdede var o sebeple bazı ürünlerin bir esprisi yok, hepsini bir arada toplaması belkide bir avantaj olabilir bilemiyorum. Benim gözlemim çok satış yapmadığı ve milletin herşeyi kurcaladıgıydı Sabırlı olmak lazım

Bol kazançlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı a.L.i Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her işte olduğu gibi bu işinde kaymağını ilk açanlar yedi. İş yapamazsın demiyorum ama millet doydu artık böyle enteresan şeylere.Çoğu AVM'de artık var bunların şubeleri. İnternet'te de çok fazla sayıda bu tarz ürün satan siteler var. İstiklal'de olması senin için artı tabiki.

Allah utandırmasın diyeyim, şimdiden hayırlı işler.
    değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim. işte ilk başta kafama takılan soru bu zaten. İstiklal'de bu tip ilginç ürünler satan bir kaç yer var ama bir marka adı altında bulunmuyor. Bu sebeple istiklal'i uygun görmüştüm bende.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya avantaj olarak görecek olursak hemen hemen her hafta değişen ürün konsepti var. Haftada 2 olduğu da oluyor. dediklerinizde de haklısınız fiyatlar pahalı. çok teşekkür ederim fikirler için. başka fikri olan?

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Moral bozmak gibi olmasın ama, her yer avm oldu; millet birşey almak için değil gezmek için avm'lere gidiyor.
    Avm içindeki dükkanın kirasını yüksek olasılıkla cepten ödeyeceksin. Allah sabır versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu dediğine kesinlikle katılıyorum. kira çok yüksek evet. 10m2 yere aldığım rakamı duysanız bi....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok konustuk bız ama yenı fıkırlerede ıhtıyac var. Hayırlısı olsun ne dıyelım. Ama buradakı yorumlara gore pek yapılacak ıs degıl...
    enough ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok konustuk bız ama yenı fıkırlerede ıhtıyac var. Hayırlısı olsun ne dıyelım. Ama buradakı yorumlara gore pek yapılacak ıs degıl...
    hayaller,planlar çöpe gider gibi duruyor sanki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkıntı yok. Daha neler cıkar karsımıza
    enough ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıkıntı yok. Daha neler cıkar karsımıza
    dur bakalım başka fikirleri de olan vardır illaki diye düşünüyorum yani şahsen

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel bi magaza ancak nezaman gitsem ayni urunler,artik neler oldugunu ezberledigim icin giresim gelmiyor...bu kategorideki baska magazalari tercih ediyorum.ama bahsettiginiz mevki cok iyi,is yapar diye dusunuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yer iyi hoş evet ama kira baya iyi kısmet bakalım artık. teşekkür ederim yorumunuz için.

qwertynord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AVM işi sıkıntıdır ne bayramı olur ne tatil, 2008 nisanda açılan dükkanım bu güne kadar bir gün kapanmadı bir gün tatil olmadı gerisini sen düşün avm yönetimleri acımasızdır işine geldiği gibi hareket eder aman benim dükkan sahibim zarar edermi sıkıntı olurmu diye düşünmez zorda kalsın senin tarzında bi dükkan daha açar avm içinde hiçte utanmaz.. kiralar entresan benim 20 mt2 dükkanım var ödediğim kira 6 milyar bunun yanında o dükkan 10 da açılıp 10 da kapanıcak avm açıksa o dükkan orda açık kalıcak bunu unutma öle kafama göre kapatıyım çıkıyım yok olamaz o yüzden tekrar düşün derim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı qwertynord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AVM işi sıkıntıdır ne bayramı olur ne tatil, 2008 nisanda açılan dükkanım bu güne kadar bir gün kapanmadı bir gün tatil olmadı gerisini sen düşün avm yönetimleri acımasızdır işine geldiği gibi hareket eder aman benim dükkan sahibim zarar edermi sıkıntı olurmu diye düşünmez zorda kalsın senin tarzında bi dükkan daha açar avm içinde hiçte utanmaz.. kiralar entresan benim 20 mt2 dükkanım var ödediğim kira 6 milyar bunun yanında o dükkan 10 da açılıp 10 da kapanıcak avm açıksa o dükkan orda açık kalıcak bunu unutma öle kafama göre kapatıyım çıkıyım yok olamaz o yüzden tekrar düşün derim..
    teşekkür ederim yorumların için. avm sıkıntılarını çok yakından biliyorum. 4 sene önce Marmaris Büfe Cevahir Şube'de Şube Sorumlusuydum. güneş görmüyordum desem yeridir. AVM'ler 10'da açılır 10'da kapanır ama bizim Büfe olduğu için 7-8 gibi iş başı yapıyorduk akşam 11'den önce çıkış yok. Göze aldım ben AVM zorluklarını ama işte firma hakkında araştırma yapıyorum biraz da.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Var mı başka fikri olan?

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bun desing evet çok dikkat cekici.
    avm'de ne kadar iş yapar tartısılır.
    fakat luzumsuz pahalı.
    öyleki bu ve bunun gibi yaratıcı fikirleri satan tr'ye getiren asıl yer tophanedeki kanka shoptur.
    taksimdede atlas pasajındada perakende dukkanları var.
    ben bun desing'a değilde oraya giderdim taksimde böyle şeyler arasaydım.

bana sorarsan bun desing daha çok kanyon,istinye park gibi bi yerde elverişli olur.
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bun desing evet çok dikkat cekici.
    avm'de ne kadar iş yapar tartısılır.
    fakat luzumsuz pahalı.
    öyleki bu ve bunun gibi yaratıcı fikirleri satan tr'ye getiren asıl yer tophanedeki kanka shoptur.
    taksimdede atlas pasajındada perakende dukkanları var.
    ben bun desing'a değilde oraya giderdim taksimde böyle şeyler arasaydım.

bana sorarsan bun desing daha çok kanyon,istinye park gibi bi yerde elverişli olur.
    yorumun için teşekkür ederim. kanka shop'u biliyorum. Fakat ürünler bun design'daki gibi değil. yani daha çok dekoratif şeyler ve ofis ürünleri vb....segment biraz farklı bence.bun design'da tasarım daha ön planda gibi geliyor bana. fiyat olarak ta bun design zaten meşhur şartlar ne gösterecek bakacaz artık....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)