Rıdvan gerekli açıklamayı yapmış .
Konuyu hortlatayım,
Mayıs son hafta ailece gidelim dedik.
Çocuklu otel tavsiyesine ihtiyacım var. Güzel bir kum plaj, temiz odalar, iyi hizmet ve güzel yemekler..
O tarihte deniz suyu nasıl olur?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mayıs son hafta deniz üşütür mü?
Acapulco istediğin tarihlerde seçilmesi gereken bir otel değil. Otel o aylarda tamamen organizasyon oteli olduğu için dinlenme olayı iyi gelmeyebilir. Ve inanılmaz kalabalık oluyor.
Otellerin paketleri kendine göre değişkenlik gösteriyor. Mesela Elexus uhd olmasına rağmen minibar içecekler ücretli. Merit'te de uhd ama minibar ücretsiz mesela.
Kıbrıs'ta tatil tamamen para-çokomel ilişkisi gibi. Bütçe ne kadar artarsa bi o kadar da güzel tatil yapılır.
Ben Kıbrıs'tan ayrılmadan önce Merit Royal gecelik 1,5k idi![]()
Ben ayrılmadan önce Royal ile Crystal arasına yeni oteli açıyorlardı. Crystal daha insancıl fiyatlarda. Royal uçuk.
Denizi güzel olsun istiyorsan bafra bölgesindeki otelleri tavsiye ederim, genelde oynamak için giderim aslında denizle pek ilgilenmem ama kaya artemisin denizi çok hoşuma gitmişti
Saolsun hanım almış, crystal cove..
Acun Ilıcalından gaza geldik Survivor çekim finalleri yapılıyor şöyle otel böyle otel.. 2 sene önce ki olay.
En son ki manzara Pool Barda barmenden vodka istedim, bana markası belli olmayan vodka koydu sonra da , o vodkayı beze döküp tezgahı sildi![]()
Noah's Ark Deluxe Hotel & Spa/Nuh’un Gemisi Hotel
~ Feel The Difference ~
Eşim kıbrıslı 3 yada 4 yıldızlı bir otelde kaldık araç ilen dipkarpaz hariç bir çok tarihi yeri dahil olmak üzere gezdik 23 Nisanda kaplı şehir Maraş ın sahili açılıyor 29 Ekimde kapanıyor tavsiye ederim magusanın plajları çok güzel geneli belediyeye ait şezlongniçin 3 lira verdik kumda yatarım derseniz uzaklaşıyorlarbu şekilde bir tatil bize 2 kişi benzin dahil 1200 liraya geldi 10 gün civarı kaldık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)