yoooook öyle bedavadan:) telif hakkı isterim...abartacak bırsey degıldı ya klasık bır teklıftı benımki:) arkadaşımın e30 ıle cevresınde bır kac tur sıfır cızdım sonra teklıfımız yaptım:D:D
Printable View
Hatta yeni bi konu açmayım burdan sorayım.
Ayın 8 inde 3. yılımıza giricez bizde hatunla. ole sallapati bi ilişkimiz yok ciddiyiz.
her yıl donumumuz ıcın puzzle alalım dedık ılk yılımızda 1 tane aldık yaptık.
gecensene es gectık :D bu sene 2 tane birden almayı planlıyorum.
ama birde başka bişey ozel bişey almak istiyorum aklımda şık bi kolye ve küpe set gibi bişey var ama daha farklı onerılere de acıgım.
yuzuk olayına gırmeyı planlamıyorum taaki orjinalleri takana kadar ;)
birde yemek yapmayı planlıyorum. yada dısarı cıkıcarıcam oda ozel birşey olursa.
evde değişik guzel bir yemek ne yapabilirim ? onerileriniz nelerdir ? burada elinden gelenlerden yardım istiyorum.
hahahha cok iyi ya harika yapmışlar :)
güzel bi et kavurma yap...soğanları güzelce öldür üstüne bieber ve domatesi yapıştır en son kırmızı biberi bas.... aşkım ayı mısın ne bu yemek dediğinde....
canım soğanlar aslında hayatın hiç bir zaman göründüğü gibi olmadığını aslında beğenmediğin şeylerin ne kadar tatlı olabileceğini, biberler hayatın acı ama tadına bakalısı olduğunu, dometesler senin hayatıma her zaman renk verdiğini, kırmızı biber ise modern dünyaya muhafakar bakışımı yansıtıyor de...
not: kıyma ile de hayatının zenginlik içinde geçeceğine dair bir subliminal mesaj vermiş oluyorsun...
Ya tünay insan değilsin aminyum:D:D:D
koptum gene :D:D
Evlenip de ne yapacaksınız, bekarlığı yaşayın :)
cok guzel bence de (: