:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Printable View
ilave olarak trafik de artacaktır.
bence OGS kapılarını bir tane azaltıp diğerlerini genişletmeleri gerekiyor. ve hız sınırı vs de olmaması lazım ki araçlar transit geçip arkadaki trafiği yormasın..
Trafiğe çözüm bulmak istiyorlarsa tabi..
Sığ bir düşünce ile akaryakıt fiyatlarını arttırıp binmesinler trafik azalsın demekle olmaz bu işler..
Bilgilendirme için teşekkürler, iyice sardılar bu ara.
kgs ııcnde gecerlımı bu durum ? kemersız zor uzatıyoruz kartı kemerle bıraz trafık olusturur artık
Valla arkadaslar kamera onde de bar diye biliyorum memurun soyledigine gore iki kemer cezamin biri bogaz koprusu digeri ise ispartakule giseleri en yakkin zamanda gidip kontrol edicem cezami
vay arkadaş bunamı sardılar şimdi ??
Su hiz siniri cok kotu oldu acikcasi, giselerden gecenleri direk cevirebilirler artik..
Ben bugun camlica giselerden 130 ile gectim okumadi halbuki hep okurdu :) nolcak simdi ?
Geçen mahmutbeyden cıkınca sağ ogsden geçtim polis yavaşla tarzı bişeyler yaptı sonra arkasını döndü bende bastım gittim heralde durdurmak istemiyo diye şimdilik bi sıkıntı yok :D
Bende ispartakule de oturuyorum bilmiyorum neden kemersiz 1 kere çevrildim ama kemer bağlı iken sisler camlarda film olmasına rağmen hiç cevrilmedim direk geec :)