niyeki ıkı aracda 2 litre:) s2k da kılodan cıddı etkılenıyor zaten agırda:)
Printable View
2 kişi bnm arabada braz agır kaçar ama bilmiyorum arac içi camera iş görür yaa:D
araç içi çekim daha net olur iki araç ta 2.0 litre.
Ben yakit aldim 1360 oldum :D
Saka bir yana aksama ben de gelebilirim ama adam gibi 2 ye 2 deneriz. Ama bir ricam olacak Ibrahim. 200 de gaz kesmek yok. 200 e kadar zaten ya yanimizda ya onumuzde olabilirsin. Yani 200 de keseceksek hic gelmiyim ben daha iyi. Ben gelirsem en azindan 240 lari gormemiz lazim ki bi anlam ifade etsin rolling. Sonucta 150 beygir arabalardan bahsetmiyoruz ki 200 sonrasi sissin.
Kardeşim akşam benim depoya bak fulledim bıraktım parka :):)
Aynen kardesim. Ama dedigim gibi sen zaten o setupla s2000 ile 200 lere kadar ya onde olursun ya yanyana olursun diye dusunuyorum. Yani 200 lerde kesmek mantikli olmaz. Devam ederiz ama sen en azindan 200 lere kadar ne oluyor ondan sonra ne oluyor kendin de gormus olursun ona gore yeni setupini da oradan kistas alirsin.
Dur isten cikista Kaana ugrayayim da sagini solunu biraz daha polishleteyim :D tamponlar filan polishlesin ruzgari yarsin alet :D
liste :
cuk s2000
boras2000
vtc 40 typer
nıf typer
jap typer yasin abiden hbr bekleniyo nıf ve jap için:)
şaka biyana listeye bak acayip tırsmaya başladım:D:D
Tamam aksama telsizleri de getiririm rahat basariz. Telsizden Murat 3 korna sesi yaparsin artik dit dit dit :D
sahibinden hafif yolcu. az kullanilmis 65 - 70 kg:D
İletisim icin: 0555 517 57 37
:D
edit: iphone 4s ile cam gibi video cekilir:)
Ok Ibrahim aksam beni ara bulusma yerini belirleyelim ;)
ba s2000le denemeni izledim headers ve eksoz yoktu diye biliyorum o videoda ba da ve geriden gidiyordu rc. ba nın şimdiki haliyle tutunabilceğini sanmıyorum. oyüzden benim ist.a kadar gelmeme gerek görmüyorum. butaraflara doğru gelirsen deneyebilirsin vtc 40 la;)