sadece kasnaklı mını var RC ıcın denemek ıstermı.?
Printable View
sadece kasnaklı mını var RC ıcın denemek ıstermı.?
ümraniyeden geliyorum çarşıda 2 ekip arabası modifiyeli arabaları alıyorlar. Film var mı diye her araca uzun uzun bakıyorlar.
EV RC' nin yanlis duymadiysam yolda gelirken dinamosu kopmus ve janta SIKISMIS. Arabayi cekerek geri goturmusler dolayisi ile gelemedi. Ibrahim tekrar gecmis olsun kardesim.
Ben de bol bol superchargerli 1.6 vtec ile denedim. Masallah makina cok iyi yuruyor. Daha da gideri var.
haydaaa büyük geçmiş olsun rc ye.
Ev rc nin konularını okuyorum ve takdir ediyorum pek yorum yazmasamda ama dinamosunun kopup çakilerek götürüldüğünü duyunca yazma gereği hissettim.
Çok geçmiş olsun.Nazar oldu.
İbo gecmis olsun yavrum.
geçmiş olsun RC'ye nazar değdi :( ...
en kısa sürede toparlanır inş , güzel videolar ve denemeler gelir Dosthane ... ;)
kanka geçmiş olsun ya :(
ibo gecmıs olsun kanka ınsallah hemen halledersın
Gecmis olsun abi dun gece senden haber bekklliyoduk izlemeye gelmek icin.
yazık oldu nasıl kopar anlamam şarz ibonun yanına ilk biz gittik jatın oralardaydı dinamo...
arkadaşlar cok saolun allahn izniyle halletcez dün akşam için kusura bakmasın araç sahipleri gelemedim bu sorunlar yüzünden inş başka bisefere..
geçmiş olsun
geçmiş olsun ibocum ...inşallah büyük bir sıkıntı yoktur..
kardeşim geçmiş olsun nazar etdirdin kendini.
Abicim geçmiş olsun.. Allah kaza bela göstermesin.. böyle şeyler onarılır yapılır.
Konustum ibo kankamla herhangi aksi durum yok ufaktan nazar cikmis o kadar kayis kopartmis araba v kayisi cok bile dayandi :D
ibo geçmiş olsun kanka hallederiz dert etme sakın sıkıntılı adam:D
ibo sıgaran varmı :D