Başlıkta da belirttiğim gibi 2010 model 3.20d aracımızın bugün anahtarı kayboldu. Yedek anahtarı aradığımızda da bulamadık, muhtemelen ev taşınırken onunda başına bir kaza geldiğini düşünüyorum. Bursa BMW yetkili servisi Teknik Oto ile görüştüm, aracın servise gelmesinden itibaren 15 gün içerisinde Almanya'dan yedek anahtar geleceğini söylediler. Ancak araç Yalova'da ido otoparkında kaldı ve çekici ile araç çıkartılamıyor
İnternette yaptığım araştırmalara göre Istanbul'da birkaç firma "anahtar olmasa bile yedek anahtar çıkartabiliyormuş". BMW yetkili servisinden aracın kapılarını gps üzerinden açtırabiliyorum. Bu firmalar ne derece güvenilir olabilir? Sonuçta anahtarın kodlarını öğrenmiş oluyorlar, bu da ellerinde arabamın anahtarının bir kopyasının olması anlamına geliyor bir yerde. Dolayısıyla her firmaya güvenemiyorum bu konuda. Başına benzer bir olay gelip, çözüme ulaşan var mı aramızda? Tavsiye edebileceğiniz firmalar nelerdir?
Konu ile alakalı yardımlarınızı bekliyorum. Aracı otoparkta bırakmak istemiyorum. Sıkıntı çıkartıyor ido. O yüzden biraz acil bir çözüme ihtiyacım var.
Anahtar: Smart Key