Bende o riski göze aldığımdan öyle dedim zaten :D
Printable View
Tr de 50 tane olmasının bi önemi yok.Bildiğimiz 320 den farkı ne ? Donanımsa bu araçta doğru düzgün donanım bile yok.El gazı,deri döşeme,açılır tavan zaten çoğu e46 da var.
Tr de full+full e46 zaten pek yok. Dsc,board monitör,elektrikli-hafızalı koltuk vs. bunlar doluluğu gösterir.:cool:
Bmw de tüm donanımlar opsiyonel olduğu için tam dolu bmw bulmak imkansız gibi.M3 lerin bazıları tam donanımlı sadece.
Opsiyonları ekletirsen dolu olsun diye bir araç parası daha veriyorsun:D
34 çok fazla bu araç için, km borusanda yazmışsınız.Bu km yi borusan ne zaman veritabanına almış öğrenin ve bakımları arasındaki tarihlere bakın.150 bg bu araç yani makyajsız kasa, eski nesil.Bu yüzden bu parayı hiç mi hiç haketmiyor. Tek albenisi km si.( doğrumu şüpheli.)
Herkese yorumları için tek tek teşşekür ederim. Sizlerin ve arkadaşlarımıza sorduk arabayı değerlendirdik ve arabanın genelde 30.000 Maxisumum Biniciye 32.000 Edeceğini Sölediler Galeri 33.750 İnmiyor Aşşağıya şuan kafam çok karıştı başka arabalara bakıcam galiba bu durumda..
Acele etme hic araba alirken . Senin yasadiklarini bende yasadim iki ay arabasiz kaldim, onlarca marka ve model ile test surusu yaptim ve icime en fazla sinen bmw yi oldukca uygun fiyata birkac gun once aldim . Biraz sabret elbet duser birseyler .
çok yakıcak ve yürümicek bence 328 e bakılabilir fiyat daha uygun yakıt da aynı yakar en azından gider.
Aynen abi acelet etmicem arabam var zaten hem arabamı istediğim rakama satıcam. hemde istediğim arabayı umarım manuel bulucam..teşşekürler sağolasın abi.
1.6 Bora'dan inip 328 çok gelir Bmw maceramıza bu kadar hızlı girersek iyi olmaz 1.6 sonra 2.0 ideal olur abi ama bundan sonra inşallah ;):icon_tup:
BMW hakkında bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.. bu arabanın en özel yeri rengi bi kere ayrıca individual seri bi araba.. özel olup olmadığına biz değil bmw karar vermiş bile.. Doluluğu elektrikli koltuk dsc monitor gösteriyosa ne mutlu bana hem x5 hem de 520i m full+full+full :)
2003 e60 530larda masajlı koltuk bile varken dijital klima yok mesela boş mu yani o araba
arabanın fiyatı umrumda değil açıkçası ama bu piyasada temiz araba zor iş.. buarada ben sunroofsuz deri koltuksuz düz vites 318i mi 29a sattım 2 sene oldu..
hayırlı olsun güzel tercih olmuş polo oldu sanırım ;)
bu bmwye yanni 320i ye 35 verilmez . canı alınmamış full 320 Cİ içnde 43-44 lirayı gözden çıkarıcaksın yada dededen ci arıyacan.
Hayırlı günler herkese
Aracımı dün devrini verdim paramı aldım yeni sahibine verdim.
İlandaki bmw'dende vazgeçtik şimdi bana 1999-2001 4K 320i manuel olursa çok çok iyi olur e46 lazım ama boyası maxisumum 3 parça olacak çevrenizde eşinizde dostunuzda tanıdığınızda veya takip ettiğiniz temiz oynanmamış düzgün araçlar varsa bakabilirim teşşekürler.