User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
50 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bmw e46 ? Yardım...

m-power07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsım adına söylüyorum ben almazdım M paket değil birşey değil 34 bana göre çok bu arabaya..
    genede siz bilirsiniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    facelift olsa tadından yenmez ama bu paralara bu modelde araç bana çok gibi geliyor.

Evet Fiyat Biraz Galiba Çokmuş Gidip 32.000 Teklif Etmeyi Planlıyorum Sizce Nasıl Teşşekürler ?

BMW 3 Serisi 3.20td Compact 2003 Model 29.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 81666491

böyle bir şey alırdım.
    Hep İstediğim Bir Araçtı E46 BMW Onun Sadece E46 2000-2001 320 Düşünüyorumm Teşşekürler

Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    06 de 320
    bu araç şuan 6. ruhsat sahibinde...2. değil yani...
    ilk plakası 33 b 1126 ikincisi 27 bs 666

bence bu aracı iyi kontol ettir..
    Eyvallah çok teşşekür ederim. çok makbule geçti bunu öğrendiğim. birazdan galeriye gidicem ne dicekler acaba..

Alıntı C2VTS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harika bir arac bulmussunuz ozel bir seri.100 adet uretilen tuerkei edition modelidir
    Bunu bilmiyordum işte teşşekürler çok sağolun.

Alıntı dorukky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerek yok bence m3 al daha ıyı o paraya
    O bize ağır gelir biraz bindirmezler

Alıntı playka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bakıyorum bu aralar e46 ya eger tek kapı cok buyuk sorun olmucaksa ci serisine bakın derim hemen hepsi komple m paket.birde triptronik 320 olacıgına manuel 318 alın hem yakıtta hemde gidişte cok daha üstün, teknik verilerini inceledim saygılar.
    Nedense tek kapı arabaya hiç ısınamadım 106 hariç 4kapı e46 daha çok hoşuma gidiyor teşşkür ederim 318 düşünürüm.

Alıntı poseidon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Modeline göre fiyat biraz yüksek gibi geldi.
    Ben de bir arkadaştan takasla 2005 model 316i alıyorum.
    Tamam arkadaşfiyatına alıyorum ama boysız kazasız araca 35,000 altında para vereceğim.
    Birkaç kere kullandım. 1,6 dan Performans açısından çok şey beklemiyorum ama konforu güzeldi.
    320i de performans farkını da kapatır.

Eğer 4-5 bin farka katlanırım. Aklımda soru işareti kalmaz dersen. Kaçırma.
    Şuan 34.000 çok diyor herkes fiyat araca 32.000 teklif edicem sizce nasıl ? teşşekürler sağolun

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 kapı ile ci arasında kaldım 2001 ci aldım düz vites 4 kapının temizini bulamadım arkdşların dediği gibi cok bitik araçlar piyasada bu paralara 3.18 ci ler war düz wites onlarıda bi değerlendir derim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _cAgdAsH_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 kapı ile ci arasında kaldım 2001 ci aldım düz vites 4 kapının temizini bulamadım arkdşların dediği gibi cok bitik araçlar piyasada bu paralara 3.18 ci ler war düz wites onlarıda bi değerlendir derim...
    Hayırlı olsun..Ben tek kapıya hiç alışamadım ve sevmiyorum ayrıca 4kapı gözüme çok daha farklı güzel geliyor 4 kapı 320 olucak manual olursa çok iyi olur önerebiliceğiniz araçlar varsa bakabilirim arkadaşlar sizinde beğendiğiniz favoriniz olan..

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim rıdwan saol....
    tawsiyeden ziyada işten anlayan arkdşlarınla cıkıp kafana yatan araçları incelmen olur sana önerim

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e46 dediler geldik şimdi hocam o araba tam dolu deil bu 1. mesele,ikinci mesele sunroof var yazılmış sizde var demişsiniz ama ben mega fotolarda bile göremedim ilginç geldi 3. mesele 3.20 lerde şöyle bir durum var,2001 in belli yarısından sonra motor değişti bmw,2001 belli döneme kadar 2.0 150 hp m52TU motor kodlu motor vardı üzerlerinde bu motor hem verimsiz bir motor hemde problemli,2001 de ise m54b22 lere geçtiler 2.2 lt 170 hp,işte bu motor güzel bi motor.sen şimdi o arabanın 2.2 mi 2.0 mı olduğunu bi öğren 2.0 sa hiç gerek yok boşver.fiyat konusunda ise bir şey demek uygun deil aklına yattıysa beğendiysen sağdan soldan gelen önerilere kulağını tıka,Allah gönlüne göre versin inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e46 dediler geldik şimdi hocam o araba tam dolu deil bu 1. mesele,ikinci mesele sunroof var yazılmış sizde var demişsiniz ama ben mega fotolarda bile göremedim ilginç geldi 3. mesele 3.20 lerde şöyle bir durum var,2001 in belli yarısından sonra motor değişti bmw,2001 belli döneme kadar 2.0 150 hp m52TU motor kodlu motor vardı üzerlerinde bu motor hem verimsiz bir motor hemde problemli,2001 de ise m54b22 lere geçtiler 2.2 lt 170 hp,işte bu motor güzel bi motor.sen şimdi o arabanın 2.2 mi 2.0 mı olduğunu bi öğren 2.0 sa hiç gerek yok boşver.fiyat konusunda ise bir şey demek uygun deil aklına yattıysa beğendiysen sağdan soldan gelen önerilere kulağını tıka,Allah gönlüne göre versin inşallah
    Abicim Eline Koluna sağlık çok sağol.

1.Aynen sunroof resimlerde hiç çıkmamış ama bende hastalık olduğu için galeriye görmeye gittiğimde çalıştırdım hemen sunroof'un kıçını kaldırdım var yani

2.Tam doludan ne eksikleri var abi mesala ?

3.Motorun 2.0 - 2.2 olduğunu sormadan anlama gibi şansımız varmı yoksa ruhsatındanmı bakim ?

4.Fiyat konusunda kafam çok karıştı şimdi burdan çok yüksek dediler bende 32.000 teklif etmeyi düşünüyorum ama o paraya vereceklerini sanmıyorum arabada çok hoşuma gidiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim Eline Koluna sağlık çok sağol.

1.Aynen sunroof resimlerde hiç çıkmamış ama bende hastalık olduğu için galeriye görmeye gittiğimde çalıştırdım hemen sunroof'un kıçını kaldırdım var yani

2.Tam doludan ne eksikleri var abi mesala ?

3.Motorun 2.0 - 2.2 olduğunu sormadan anlama gibi şansımız varmı yoksa ruhsatındanmı bakim ?

4.Fiyat konusunda kafam çok karıştı şimdi burdan çok yüksek dediler bende 32.000 teklif etmeyi düşünüyorum ama o paraya vereceklerini sanmıyorum arabada çok hoşuma gidiyor
    Elektrikli hafızalı koltuk yok,board monitor yok,lastik basınç yok,büyük ihtimal 6 lı cd changer yok,yanlış görmediysem eğer far sensörü yok v.s
    diceksin çok mu önemli deil tabi,bunların hepsini bir arada bulabileceğin araç sayısı zaten tr de çok çok az,bunların üzerine 3.20 sedan olsun bide dışı fabrika çıkışı m olsun dersen,sedan olarak tr de bir elin parmağını geçmez o kombinasyon.Demek istediğim galerici sana full abi araba tam dolu falan diyorsa,araba full deil o galerici kurnazların oyununa gelmeyin.
    motor içinde aç ruhsatı motor hacmine bak,2198 veya 2199 cc yazıyorsa yeni tip motordur,1998 civarı bi şey yazıyorsa eski tiptir.en güzeli ama sen onu iyi bir bmw ustasına götür.
    Dediğim gibi ben fiyata karışmam,gönül meselesi gibi geliyor bana.ben bi arabayı beğendiysem eğer 3e 5 e bakmam hiç,fiyat konusunda fazla veya az diyenede bakmam.o yüzden sana karışmak istemiyorum. Yeri geldi 3 liralık arabya 5 lirada verdim beğendiğim için,içine sindiyse beğendiysen git al kardeşim,tereddütün varsa boş ver gitsin

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12 yaşında 35 binlik araba..

boşver hocam, eleman bu kadar yıl binmeden tertemiz sakladıysa torunlarına versin, niye satıyorki?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elektrikli hafızalı koltuk yok,board monitor yok,lastik basınç yok,büyük ihtimal 6 lı cd changer yok,yanlış görmediysem eğer far sensörü yok v.s
    diceksin çok mu önemli deil tabi,bunların hepsini bir arada bulabileceğin araç sayısı zaten tr de çok çok az,bunların üzerine 3.20 sedan olsun bide dışı fabrika çıkışı m olsun dersen,sedan olarak tr de bir elin parmağını geçmez o kombinasyon.Demek istediğim galerici sana full abi araba tam dolu falan diyorsa,araba full deil o galerici kurnazların oyununa gelmeyin.
    motor içinde aç ruhsatı motor hacmine bak,2198 veya 2199 cc yazıyorsa yeni tip motordur,1998 civarı bi şey yazıyorsa eski tiptir.en güzeli ama sen onu iyi bir bmw ustasına götür.
    Dediğim gibi ben fiyata karışmam,gönül meselesi gibi geliyor bana.ben bi arabayı beğendiysem eğer 3e 5 e bakmam hiç,fiyat konusunda fazla veya az diyenede bakmam.o yüzden sana karışmak istemiyorum. Yeri geldi 3 liralık arabya 5 lirada verdim beğendiğim için,içine sindiyse beğendiysen git al kardeşim,tereddütün varsa boş ver gitsin
    Anladım abi ellerine sağlık çok makbule geçti..fiyat konusunda aynı şekil sadece hoşuma gitmesi önemli beni aslında bu arabayı çook istesem arabamı takasa verir 1-2 zarar çekerim üstünü verir yine alırım tek tereddüt eddiğim nokta otomatik olması ve otomatikden nefret ederim ilk otomatik arabam olacak eğer olursa. bu araba şuan manuel olmuş olsaydı ben biniyordum bizi bu arabaya yönlendiren. sebepler antepde olması . özelliklerin çok olması . servis bakımlı borusan çıkışlı kilometresi . öğleden sonra gidicem galeriye 32.000 teklif edicem verirlerse alıcam. senin görüşün nedir abi fiyat konusunda ??

12 yaşında 35 binlik araba..

boşver hocam, eleman bu kadar yıl binmeden tertemiz sakladıysa torunlarına versin, niye satıyorki?
    abi arabayı verip. 530d almışlar zaten takasdan gelmiş galeriye araba 12 yaşında 35 binlik araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladım abi ellerine sağlık çok makbule geçti..fiyat konusunda aynı şekil sadece hoşuma gitmesi önemli beni aslında bu arabayı çook istesem arabamı takasa verir 1-2 zarar çekerim üstünü verir yine alırım tek tereddüt eddiğim nokta otomatik olması ve otomatikden nefret ederim ilk otomatik arabam olacak eğer olursa. bu araba şuan manuel olmuş olsaydı ben biniyordum bizi bu arabaya yönlendiren. sebepler antepde olması . özelliklerin çok olması . servis bakımlı borusan çıkışlı kilometresi . öğleden sonra gidicem galeriye 32.000 teklif edicem verirlerse alıcam. senin görüşün nedir abi fiyat konusunda ??

abi arabayı verip. 530d almışlar zaten takasdan gelmiş galeriye araba 12 yaşında 35 binlik araba
    sen bu arabayı borusana götürüp bakımlarını kontrol ettirdin mi? yani km si orjinal olduğunu,bütün bakımlarında borusanda yapıldığını galericimi söyledi sen mi borusana götürdün? galerici sölediyse inanma kendin öğren.Otomatikten de çekinme çok keyifli olur.Zorla fiyatada soktun beni fiyatıda öldür 31 binim çıkıyor dersin.baktın vercek gibi deil 32.5 dan yukarı verme bence,ama beğendiysen 34 de verebilirsin dediğim gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birkaç yıl önce 3.18i almak için galeriye gittim, km. si 100.000 altında ve 99 modeldi, sahibindende açıkça km. orjinal yazıyordu... Haliyle gider gitmez km. orjinal mi diye sordum, arkadaşın yanıtı şu oldu; "valla abi orjinal desem yalan olur, şimdi bu araba doktorun birininmiş, adam 100.000 tl para verip bu arabayı bu km.de satmaz, binmek için almıştır" dedi... Servise gösterdim, düşürülmüş dendi.

ettiğim küfürü siz düşünün, kimseye kesinlikle güvenmeyin, bu adam saf galericiydi, o yüzden söyledi. Birbaşkası bu kadar saf olmayabilir.

6 silindirli bir bmw candır, otomatik bu motorda zevk verir... Dediğim gibi temiz ve orjinalse bu paralara gider.

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O fiyatlarda E46 nın 2001 model Ci kasaları bulunabiliniyor rahatlıkla.. Onlarada bakabilirsiniz.. Ama buaraçta olabilir enazından Bora dan sonra iyi gelecektir
    ig: erayender

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERY98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O fiyatlarda E46 nın 2001 model Ci kasaları bulunabiliniyor rahatlıkla.. Onlarada bakabilirsiniz.. Ama buaraçta olabilir enazından Bora dan sonra iyi gelecektir
    Bu paraya Ci bulunur ama muhtemelen canı alınmış ve içinde günahlara girilmiş olacaktır. 4 kapılıda bu ihtimal daha düşük. Ben yine de riske atıp ci arardım, orası ayrı

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında fiyatı çokta abartı gelmedi bana

sebebide benim sat kurtul dediğim cinsten

arkadaşımın 99 e46 3.18 otomatik aracına

donanım olarak mercek far,fonksyonel dreksiyon sunroof gibi şeyler var çok boşta bir araç değil

+ 18jant ve lpg li 30bintl verdiler şaşırdım açıkcası

km olarakda 290binkm de + duşurulmuş hali zamanında alırken baktırmıştı düşürüldüğü çıktı pazarlıkla aldı

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birkaç yıl önce 3.18i almak için galeriye gittim, km. si 100.000 altında ve 99 modeldi, sahibindende açıkça km. orjinal yazıyordu... Haliyle gider gitmez km. orjinal mi diye sordum, arkadaşın yanıtı şu oldu; "valla abi orjinal desem yalan olur, şimdi bu araba doktorun birininmiş, adam 100.000 tl para verip bu arabayı bu km.de satmaz, binmek için almıştır" dedi... Servise gösterdim, düşürülmüş dendi.

ettiğim küfürü siz düşünün, kimseye kesinlikle güvenmeyin, bu adam saf galericiydi, o yüzden söyledi. Birbaşkası bu kadar saf olmayabilir.

6 silindirli bir bmw candır, otomatik bu motorda zevk verir... Dediğim gibi temiz ve orjinalse bu paralara gider.
    Anladım abi ne demek istediğini yok zaten galericilere güvenilmeyeceğini biliyorum. heryere gösterip dedikleri gibiyse öyle alıcam gidip fiyat 32.000-33.000 arası teklif edicem.

Alıntı ERY98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek kapıya ısanamadım. bir türlü tek kapı sevdiğim tek araç 106 bana daha oturaklı şık geliyor 4kapı onun için hiç bakmıyorum bile aynen Bora'dan sonra bizi bu paklar

Bu paraya Ci bulunur ama muhtemelen canı alınmış ve içinde günahlara girilmiş olacaktır. 4 kapılıda bu ihtimal daha düşük. Ben yine de riske atıp ci arardım, orası ayrı
    Abi dediğim gibi sadece 4 kapı düşünüyorum tek kapılar beğenmiyorum..

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında fiyatı çokta abartı gelmedi bana

sebebide benim sat kurtul dediğim cinsten

arkadaşımın 99 e46 3.18 otomatik aracına

donanım olarak mercek far,fonksyonel dreksiyon sunroof gibi şeyler var çok boşta bir araç değil

+ 18jant ve lpg li 30bintl verdiler şaşırdım açıkcası

km olarakda 290binkm de + duşurulmuş hali zamanında alırken baktırmıştı düşürüldüğü çıktı pazarlıkla aldı
    Anladım daha fiyatı ben gidip 32.000-33.000 arası birşeyler teklif edicem işte peşin parayı masanın üstüne koyarsam ne düşürürsem o kardır. hakkımıza hayırlısı olsun.

herkese teşşekür ederim ellerinize sağlık .

bond777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    06 de 320
    bu araç şuan 6. ruhsat sahibinde...2. değil yani...
    ilk plakası 33 b 1126 ikincisi 27 bs 666

bence bu aracı iyi kontol ettir..

arkadasim galeriden araba alim konusunun neden cok ciddiye alinmasi gerektigini belirten noktayi koymus. plakayi neden kapattiklarida anlasildi boylece.

6. elde olupda 99binde kalmasi imkansiz

bu arada km dusurme konusuda soyle, bazen beynin ve anahtarin her ikisindede kmyi dusurunce anlamak cok zorlasiyormus o yuzden hem yetkili servisten bakimlarini sordurup hemde en iyi ozel serviste araci kontrol ettirmek en saglami.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C2VTS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harika bir arac bulmussunuz ozel bir seri.100 adet uretilen tuerkei edition modelidir
    bu konu önemli bence bu araçtan tr de 50 tane var.. hatta bmwteamde arşivini yapıyolar buara

Sign In - BMWTEAM FORUM

fiyata gelirsek bence çok fazla değil.. 33 veririm ben.. arabanın eksiği olarak görebileceğim tek şey recaro ve elektrikli koltuk olur.. Km orjinalse o da bu dezavantajları görmezden gelmemize sebep olabilir..

Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu ank.daki e46 sahiplerinin taaa .... 1 haftadır bakıyorum araclara en temizi en iyisi diye gidiyoruz les bitik cıkıyor hepsi...

daha bugun baktırdım onca vaktim gitti.. 318 hatasız en temizi diye gittik. takım conta sarj dinamosu kasnak ıvır zıvır cıktı gorunende bide lastik bitik son oluru 38mis.... )))
    ben sana temizinin linkini verdim, fiyatta da anlaşılacak bi araba hemde ama sallamadın

vtec_alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 2006 model Leonumu sattım sahibinden.com da.sağda solda deli gibi BMW arıyorum.Bende 4 kapı olsun istiyorum.Otomatik manuel olması benim için sorun değil.Açıkçası benim'de 3 harfli hakkında pek bilgim yok.O yüzden konuyu takipteyim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)