burada kayınvalidenin neden sardırdığı önemli...
benim başımada geldi zamanında... ben yüksek okul hatunda mühendis diye kadın bunalıma girmişti...
sizde yaş farkı gayet normal...iş yada tahsile takmış olabilirmi....
Printable View
burada kayınvalidenin neden sardırdığı önemli...
benim başımada geldi zamanında... ben yüksek okul hatunda mühendis diye kadın bunalıma girmişti...
sizde yaş farkı gayet normal...iş yada tahsile takmış olabilirmi....
zor bir durum Allah yardımcı olsun......
Kız arkadaşının annesi henüz kaynanan değil, olduğu vakit bu günleri mumla ararsın.
Evlilik kurumu ağır, çok severek evlenen hali vakti yerinde olanlar dahi yürütemiyor iken neden maceraya atılacaksın,
Ben oyumu daha fazla zorlamayıp birlikteliğinizi belirsiz bir tarihe ertelemen yönünde kullanıyorum.
kıza karşı şiddet olayı gerçekten garip.. tasvip etmeyebilir ilişkinizi bunu normal karşılicaksın ve onun günlünü almaya bakıcaksın eğer gerçekten ciddi düşünüyorsan.
ben bir olaydan ötürü müstakbel kaynanama bağırdım sonrasında yaşadığım pişmanlığı anlatamam, kızı almak için evlerinin önüne gittiğimde bile utanıyorum o yüzden mümkün olduğunca sakin, sabırlı ve iyi aile çocuğu modunda ol :)
Allah yardımcın olsun hep filmlerde olur sanıyodum ama harbi görevini saglam yerine getiren kaynanalar varmıs :D
umarım insaf eder mutlu olursunuz
kadın kafayı taktıysa evlensen bile mutlu olamazsın.en ufak bir şeyde kızı doldurur üzerine salar.yada kendi sataşır.en iyisi zehirle gitsin.
zor görmemiş kadınlar böyle oluyor işte. birde kızlarını sermaye gibi görenler var, zengin biriyle baş göz edersem bunu tamamdır bende kurtulurum kızda mantığında olanlar. üniden arkadaşım okulu bitirdi memur oldu, neyse kızı istemeye gittiler kaynana ne takıcaksınız demiş. bizimki almış çikolatayı sana takan takmış teyzecim ben takılmamışını arıyordum diyip çıkmış. geldi çikolatayla yiyin olum o karı yiyemedi bu çikolatalar çok değerli diyordu :D demem oki olmuyorsa olmuyordur hiçççç boşuna canını sıkma. şurayı geçeyimde rahata ericez dediğin şeyler evlilik hayatında olmuyor. sen evlendin mi ? dersen evlenmedim ama çok evlilik gördüm başından sonuna. başından sonuna gördüğüme göre bu yaşta pek uzun sürmemiştir değil mi :D
Kardeşim öncelikle Allah yardımcın olsun...
Aynı durumu bende yaşadım 2 sene dayanabildim, beni hep kızını kandıran biri sanan kaynana adayım vardı. Niyetim belli olsun dedim gittim tanıştım bu sefer kendi başına konuşuyo oldum, annemi gönderdim tanışmaları için yine yaranamadım. Kızın başını yiye yiye bizi ayırmayı başardı. Annedir sonuçta bi noktadan sonra ağır basıcaktır. Ne kadar sevsede sürekli aynı baskıdan sıkılıyo insan ve maalesefki evlenince sadece kızı değil ailesinide almış alıyosun. Şimdiden böle yapan bi kadınsa hiç bi zaman sizi rahat bırakmıcakdır... :(
ilk önce sana sunu ızah edeyım 5 senelık bır ılıskım vardı sureklı ıstanbula geldım 5 sene emek harcadım nedense benı seven bı r kaynana bıanda sevmemeye ve kızına baskılar kurmaya basladı kız arkdsım artık çok zor durumdaydı uvey evlat gıbı kızına baskı yapıyr ve kızı sogutmak ıcın benden elınden gelenı yapıyrdu artık kız arkdasım bana cok korkuyrm annem bana cok kotu davranıyr dedı.. bende bu işin kotuye gıttgını anladım ama gel görkı hıcbısı yapmadıgım 5 sene boyunca herzman yanında oldugum her gıdısımde elım bos gıtmedıgım o annesı bıanda benden tıksınmıs elektrık almamıs ve benı ayrmak ıcın elınden gelenı yapmaya basladı kızı bıyere gondermıyrlar kıza para vermıyrlar acıkcası huzur vermıyrdu ..kım kızına bunu yaparkı mutlulugunu ıstemezkı ama kızı soguttu benden allem ettı kullem ettı he kız sevmıyrmu neden dırenmedı 5 ay dırendı ama karsındakı baskıcı bı anneyıd kızda baktı sonu olmuycak annem bıze rahat vermıcek cunku evlensede ayırırdı koymus kafasına suan neyapıyrm hıcbısı 2.5 aydır tedavı goruyrm cunku herseyımı paylasştgm ınsanı kaybettım allah sana yardımcı olsun bu olayı kımsenın basına vermesın cıddıyım bu olay cok zor bı durum
her gece ruyalarıma gırıyr gel benı kurtar askım dıye ama gıdemıyrm onumde bır cam ve o camın arkasından aglıyr neoldu ne arıyrm ne soruyrm yazık oldu 5 seneme olan oldu emegıme sevgıme olan oldu senı sevıyrm dıyen ozledım dıyen kız 1 gunde bıanda cektı gıttı 2. ayı gectı umarım sende bu dedıklerımden bısıler cıkartrsın :(
acı cekıyrmuyum cok hersey heryer bana onu hatrlatyr ama yapıcak hıcbıseyım yok uzuluceksın sende belkı ama :(
bende 2.5 sene dayanabildim bu tarz duruma.
seni en iyi ben anlarım ben 26 yaşıdnayım nişanlım 20 yaşında 2 ay sonra düğünümüz var kaynanatörümlede aramız su an çok iyi, en son ipleri koparmayı bile düşündüğüm olmustu o dereceye geldik, aileye girip çıkacaksın içli dışlı olacaksın yakın olup samimi davranacaksın ne derse he anacım doğrusun diyeceksin bi süre sonra düzelir buna emin ol, hiçkimse çocuğunu bir başkasıyla paylaşamaz gerçekten emin ol buna sen gide gele seni sahiplenebilir ancak ;)
herkes öyle olmuyr ıste bende 5 sene oyle davrandım hep sevdım anam gıbı kızını zora dusurcek hiçbişi yapmadım bı kotulugumu gormedıler emegımın farkındalardı ama bazen ıste kalkıp böyle bıanda sılebılıyrlar neyse allah herkesın yardımcısı olsun ben bu acıyı yasadım baskalarıda yaşamasın
çok geçmiş olsun kardeşim, kız evi naz evi derler kız anasıyla geçinmek hakkaten çok zor. senin sonu kötü bitmiş rabbim yüzünü güldürür inşallah
evet zor bı durum benımkısı hemde zor ..hayallerın yıkılıyor öyle düşün elınden alıyorlar resmen sevdıgın ınsanı ve hiç bişi olmamıs gıbı benı dusunmuyorlar emegımı gormuyorlar nedıyımkı sımdı neyse gozlerım doluyr hatrladıkca ...şu 2.5 ayda yasadıgımı bı allah bılır bırde ben ınthr etmeyı bıle dusundugum oldu cunku agrma gıtmıstı hıcbısı yokken canımı elımden almaları ..şimdi artık fotograflarla vıdeolarla kaldı hersey en cok agrma gıden ucak bıletı almısım gormeye gıdıcem kendı dedı gel özledım cok ama bakıyrm 1 gun sonra sankı hersey bıanda bıtmıs gıbı dustu onume herkes kendı yoluna oldu yasamayan bılmez
artık bu sarkıyı dınlerız
Suretime aldanıp sakın yanılmayın
Yüzümün güldüğüne bakmayın,
Aşktan canı yananlardanım bende
Bu yüreği taştan sanmayın.
Sel olur gizlice içime-içime süzülür gözyaşlarım
Kanar yaralarım, kanar tuzu bastıkça anılar
Efkar benim öteki adım,
Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor
Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor,
Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor
Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor…
Ben kendimi bildim bileli
Hissetmedim ayrılık acısının böylesini,
Yemeden-içmeden kesildim
Ağla-ağla tükendim
Hasreti bitirdi beni…
neyse ben balkona cıkayım bunalıma gırdık yıne
En etkili formül.. Allah sabır versin yardımcın olsun insanla uğraşmak en zoru.
Anne'lik duygusu normaldir,severde döverde :) ? Seni tanımıyor olabilir,yada farklı tanıyor olabilir, kendini iyi ifade etmek senin elinde,kız arkadaşınada gerekli konuşmaları yapıp herşeyi yoluna koyabilirsin,unutmaki şu anda köprünün başındasın seviyorsan bazı şeylere katlanmalısın.
ALLAH sabır versin zor bir yoldasın ;)
melek gibidir benim kaynanam :)( adi melek , melek anne diyorum:)) zamaninda corollam varken ( mahalleyi ayaga kaldiran ekzoz + camurlukta hellaflush ) iyiydi aramiz ama arabama binmesini istemiyordu annesi babasi ve abisi, gidicegimiz yerlere hep metro otobus gidiyorduk , hatta disari gitmemizi bile istemezdi , kendi misler gibi yemek yapardi gel oglum burda ye derdi :) her neyse corollayi sattim simdi babamın daciaya biniyorum hiç sýkýntý çýkarmiyolar :) yani demek istedigim disardan bakýldýðýndaki izlenim çok önemli :)