beyler slm ps3de kullanmak ıcın jabra blutooth kulaklık aldım ps3 e tanıttım ın out tuda mıkrofon yaptım ana menu ekranında konustuklarımı kulaklıktan duyuyorum fakat gt5 e gırdıgımde mıkrofondan ses gıtmıyor neden olur ???
beyler slm ps3de kullanmak ıcın jabra blutooth kulaklık aldım ps3 e tanıttım ın out tuda mıkrofon yaptım ana menu ekranında konustuklarımı kulaklıktan duyuyorum fakat gt5 e gırdıgımde mıkrofondan ses gıtmıyor neden olur ???
GT5'in menüsündede ses ile alakalı bir kısım vardı diye hatırlıyorum. GT5 ana ekrandan seçeneklere girip bir bak.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kımse yarıdmcı olmadıkı o yuzden yazmıcamsaka b yanada kulaklısı aynı anda acma kapama tusuna basılıp tutup yn anda kulaklıktakı konusma cewap tusuna basılı tutuoruz resetlenıor sonra ps3 ana menude aksesuarlar menunusunde blutut aygıtını aratıoruz sıfresını gırıp eslestırıoruz sonra aynı menude seslere gırı ın ve out kısmına mıkforonu kulaklıgı tanıttıkmı olay bıtmıstır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)