http://www.techturkey.com/forum/5838529-post29.html bu konuya yazıyorum sandım.
Printable View
http://www.techturkey.com/forum/5838529-post29.html bu konuya yazıyorum sandım.
arkadaşlar ; o sitenin mensubuyum buyrun bana ö.m atın size gerekli cevapları vereyim ;)
ayrıca ; siz kolay yoldan elinizde bulunan satmak istediğiniz ürününüz için neden güvenlik unsuruna takıldınız anlamadım :)
-sahibinden.com ; güvenliğinizi ve ürününüzü sanal ortamda koruma amaçlı "get" olmasada dolandırıcılardan arındırmak istemesi neden bu kadar tepki ile karşılandı anlamadım :)
-techturkey.com'da böle bir uygulama yapsa ne kadar güzel olur ...
-satılan mal sahibi neden dolandırıcı olsun ki arkadaşlar ??
-yaşamadınız galiba ; araba piyasa fiyatı 18 bin TL ...
ilanı görüyosun aynı kondisyonda 106 gti , 14 bin TL ...
açıyosun diyorsun ki , " abi aracı satma ben alıcam ..."
-satıcı ( dolandırıcı ) ; kapora ver , satmim ilanı kaldırayım ...
-500 TL kaptıran mı istersiniz , 1000 TL kaptıran mı ...
sonra ; alışveriş ve diğer kategori içerikleri dahil edilğinden bilgi veremiyorum. ( güncelleniyor ) ; kategolerde provizyon fiyatı alıp sonra doğrulaması halinde güvenli bir ortamda neden satış yapmayasınız ?
-herkesin kredi kartı olmayabilir tamam , ama verilen bilgiler doğrultusunda - yarın birgün - dolandırıcı diye fark ettiğinizde , savcılıktan biz zaten gerekli bütün üyelik bilgilerini savcılık istemesi üzerine veriyoruz. IP adreslerine kadar...
- 2. ilanlarda vasıta ve diğer kategorilerde fiyat istenmesi .. :
- zaten para isnince haybeye verilmiyor ... ; size doping tanımlanır ...
o ilanınızda kullanırsınız ...
buda 2. ilanını verdin , bizden sana ödediğin paraya karşılık , doping tanımladık ( teşekkür )
demektir ;)
- o dopinglerle diğer listelemelerde fark edilip , verdiğin ilanın " fark " edilmesi söz konusu ;)
saygılar.
Sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2. El, Emlak, Oto, Araba, Bilgisayar, Film, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası - İlan ve alışverişte ilk adres
yardım bölümü.
Ya ben sahibinden.com'da telefon satıcam birine ama hiç tanımıyorum get aç diyor,üstte açıklamışsınız ama hala çekiniyorum sıkıntı yaşarım diye :)
ya bende stop ilanı koyucam banada soruyor :S ?
Yeni konu açıp kirlilik yaratmak istemedim, oyuzden buraya yazıyorum bilgisi olan yada yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden çok teşekkür ederim
Sahibinden'de mağaza açmak istedim ödememi yaptım parayı çektiler gel gelelim bugün 2. gün hala onaylanmadı İşyeri annemin adına vergi no ve tc no anneme ait iş teli babamın üstüne cep numarasıda annem ilgilenemeyeceğine göre bana ait sistem üzerinde değiştiriyorum yolluyorum 2 saat sonra cevap geliyor bilgiler eşleşmiyor diye.
Bugün tam 3 kere aradım 2 veya 3 kerede mail attım telefona cevap veren hiç kimse derdime çare bulamadı ve doğru düzgün ilgilenmedi bile, Madem onaylamıycaksın parayı niye peşin alıyosun o halde önce onayla yada sorun varsa onaylama bunları düzelt gel de sen çek parayı sonra bilgiler hatalı, yanlış, eşleşmiyor de düzeltip düzeltip 100 kere yolladım hiç bi değişiklik olmadı.
Varsa bi çalışan falan yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim
bu konu içindeki
http://www.techturkey.com/forum/memb...-trance-r.html
Bu kişiye msj atarsanız size yardımcı olur :)
Teşekkür ederim