User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Araç Seçimi Konusunda Yardım

Emre Akçay
    Misafir

Araç Seçimi Konusunda Yardım

Arkadaşlar biriktirdiğim 33.000 TL civarı param var. Son hadde ama 33.500 deseniz çıkmaz. Şimdi kendime dizel + sunroof veya skydome lu araba arıyorum. Renk kırmızı veya beyaz olursa çok daha güzel olur. Ama birtürlü kafama göre araba bulamadım. Dizel + sunroof + tek kapı bir araç bakıyorum. Kriterlere sadece Punto 1.3 Mjet Emotion, Kia Pro Ceed, Auris uydu. Ama punto harici diğerlerinde sunroofta yok. Pro Ceed'in bazılarında gördüm. Motor önemli değil 1.2-1.6 dahilinde olsun. Var mıdır tavsiyeleriniz?

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    puntolar güzel ya aradıgın özelliklerde olucaksa..
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

By_DoMiNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet puntolar güzel araçlar. Alması sa elden cıkarmasıda kolay. ceed in elde cıkarılması sıkıntı. Yavaş oluyor biraz yani. Üstelik punto güzel bir chip ile daha da ekonomik hale geliyor. O rakama cok güzel temiz puntolar bulabilirsin.
    İnandığın Gibi Yaşayamazsan
    Yaşadığın Gibi İnanırsın.

UM771 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek kapı değilde megan 2 1.5 DCi Dynamique panaromik cam tavan 2006-2007 model rahatlıkla temizini bulabilirsin Hatchback leri spor görünümlü birde osmanlı mavisini bulursan off

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    punto kullanmadım da annemde 2010 dizel auris var ankara gittiğimde onu kullanıyorum kendimde de pro ceed 1.6 crdi var her ikisindende çok memnunum ikisinide tavsiye ederim bu arada aracım satılık düşünürseniz yardımcı olurum. (İlan No : 80467703)

Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opel astra bak
    04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet

Sebring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Km aramiyorsan Opel Corsa'lara bir bak derim.Tek kapili ve sunrooflu.Hem de dizel.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Orj sunrooflu Auris D4D yok malesef Emre, TR pazarında satılmadı. öyle diyim yada.

Pro Ceed güzel seçim olur, full donanımlı olanlarında sunroof standarttı sanıyorum. Hem yazılımla falan gayet keyifleniyor Tavsiye ederim eğer bütçene göre bulursan

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende de sana yakın bütçe var.

Bu hafta Allah nasip ederse pro ceed alacağım.

Fiat puntoların içinden geliyorum, her detayına kadar fikir sahibiyim, şunu net olarak söyleyebilirimki pro ceed puntolara göre birkaç gömlek üstün...

En başta motoruyla, gücüyle sonrasında tasarımıyla...

Grande punto tek kapı, fun paket skydome falan tabiki hoş oluyor ama 1.3 75-90 hp motora yapabileceklerin çok sınırlı, bir yerde tıkanıyorsun. Trim sesleri ve ön takımın dandikliğinden bahsetmiyorum bile.

Auris de güzeldir, son zamanlarda gündelik olarak benzinli otomatiğini kullanıyorum. Konforu olsun donanımı olsun şaşırttı beni açıkcası, çok keyifli bir otomobil...D4Dyi chiplersin 120hp falan binersin o da tad verir.

Ama grande puntoyu senin yerinde olsam direk elerim, auris veya pro ceed bakarım.

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    407 hdi tabiki dostum hiç şaşma
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

EMRE KAAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opel corsa 1.3 ctdi al derim tek kapı sitede cam tavanlıda vardı hem az yakar hem çok yakışıklı duruyo bence
    küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilani olmayan 2010 model dizel otomatik corsam var kirmizi renk. Camtavan yok ama 17 OPC jant sifir lastik ve kaliteli muzik sistemim var. Dusunursen haberlesiriz
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o paraya punto yerıne opel astra alman konfor ve kalıte acısından daha ıyı olur yada 2 3 mılyar daha koy chevrolet epıca al az yakar seklın olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Genç adam napıcak "baba" arabalarını, söyleyebilirmisiniz

Emre Akçay
    Misafir
    Arkadaşlar tek kapı istiyorum. Epica, 407 falan düşünmüyorum. Auris tek kapı 1 adet var. Onda da sunroof yok zaten. Pro Ceed'in de 4 versiyonu var. Hangisi nedir ne değildir incelemedim ama tip olarak çok hoş. Motoru güzel. Auris sanırım 1.4 D4D 90 hp. Puntoyu elemek istiyorum nedense. Çünkü C segmenti araçlar varken Punto mantıksız gelmeye başladı. Şuan sadece Auris ile Pro Ceed kaldı elemelerde. Hangisi donanım olarak iyiyse alacağım kısmetse. Corsa tavsiye eden arkadaşlar da sport lar da manuel klima var çok enterasan. O arabaya yakışmayan bir donanım. Otomatik vites düşünmüyorum. Manuelciyim. Renault kesinlikle istemiyorum zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı legion90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tek kapı istiyorum. Epica, 407 falan düşünmüyorum. Auris tek kapı 1 adet var. Onda da sunroof yok zaten. Pro Ceed'in de 4 versiyonu var. Hangisi nedir ne değildir incelemedim ama tip olarak çok hoş. Motoru güzel. Auris sanırım 1.4 D4D 90 hp. Puntoyu elemek istiyorum nedense. Çünkü C segmenti araçlar varken Punto mantıksız gelmeye başladı. Şuan sadece Auris ile Pro Ceed kaldı elemelerde. Hangisi donanım olarak iyiyse alacağım kısmetse. Corsa tavsiye eden arkadaşlar da sport lar da manuel klima var çok enterasan. O arabaya yakışmayan bir donanım. Otomatik vites düşünmüyorum. Manuelciyim. Renault kesinlikle istemiyorum zaten.
    ***** sitede ilanı olan Auris'i diyorsan evet, 1.4 D4D hacım, 5 ileri 90hp 190nm olanlardan. 6 ileri olsa düşünmeye gerek yoktu. Aslında bikaç tane daha tek kapı Auris var ama satılık olarak hiç görmedim, canlı gözle gördüm 2.0 D4D 126hp liklerden. Auris'in tek sıkıntısı, Allah muhafaza yandan herhangi bir darbe durumunda kapı - ve camlar için 20 gün bekletecekleri aracı..

Süspansiyon parçası vs en kolay bulunabileceklerden birisi Auris TR şartlarında ama mantık ProCee'd diyor motordan dolayı.

Emre Akçay
    Misafir
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ***** sitede ilanı olan Auris'i diyorsan evet, 1.4 D4D hacım, 5 ileri 90hp 190nm olanlardan. 6 ileri olsa düşünmeye gerek yoktu. Aslında bikaç tane daha tek kapı Auris var ama satılık olarak hiç görmedim, canlı gözle gördüm 2.0 D4D 126hp liklerden. Auris'in tek sıkıntısı, Allah muhafaza yandan herhangi bir darbe durumunda kapı - ve camlar için 20 gün bekletecekleri aracı..

Süspansiyon parçası vs en kolay bulunabileceklerden birisi Auris TR şartlarında ama mantık ProCee'd diyor motordan dolayı.
    Sitede olanı diyom Levent aynen dostum. O Auris'in donanımı nasıl? Mesaj attım sahibine fakat geri dönüş yapmadı. Darbe falan sorun etmiyorum ya. Allah kaza bela göstermesin yine de. Uslu uslu efendi gibi bineceğim. Aldığım gibi bineceğim zaten 3-4 sene. Ama Pro Ceed daha mantıklı duruyor. Hem model yüksek hem daha yakışıklı geldi gözüme hemde motor anlamında güzel. Hele hele Concept SR bulursak tadından yenmez.

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    puntoyu elediysen corsa da düşünmüyosan pro ceed derim auris genç adama çok gitmez gibi geliyo bana
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

By_DoMiNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de sana yakın bütçe var.

Bu hafta Allah nasip ederse pro ceed alacağım.

Fiat puntoların içinden geliyorum, her detayına kadar fikir sahibiyim, şunu net olarak söyleyebilirimki pro ceed puntolara göre birkaç gömlek üstün...

En başta motoruyla, gücüyle sonrasında tasarımıyla...

Grande punto tek kapı, fun paket skydome falan tabiki hoş oluyor ama 1.3 75-90 hp motora yapabileceklerin çok sınırlı, bir yerde tıkanıyorsun. Trim sesleri ve ön takımın dandikliğinden bahsetmiyorum bile.

Auris de güzeldir, son zamanlarda gündelik olarak benzinli otomatiğini kullanıyorum. Konforu olsun donanımı olsun şaşırttı beni açıkcası, çok keyifli bir otomobil...D4Dyi chiplersin 120hp falan binersin o da tad verir.

Ama grande puntoyu senin yerinde olsam direk elerim, auris veya pro ceed bakarım.
    Kalite farkı olabilir ama Punto ile pro ceed yada ceed arasında bariz fiyat farkı var.
    İnandığın Gibi Yaşayamazsan
    Yaşadığın Gibi İnanırsın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)