-
Ayrıca sizinkide birşeymi benim soyadım oto otağ mış zamanla döne döne oto olmuş dedeler filanda muhtemelen sokarım kalsın böyle demiş kalmış.
Ben kendi adım soyadımla hiç bir şekilde ilan veremıorum oto die soy adımı olur dıolar direk ticarisin dıolar :D
-
-
Alıntı:
EM-RE Nickli Üyeden Alıntı
AHAHA site aktif lan :D
ohaa harbiden aktifmiş , hiç bakmamıştım :D :D
-
şimdi mail geldi ilan yayınlanmaya başlamıştır diye ,
hiç bişe yapmadım etmedim illa böle mailler le falan bi tepki bekliyolar ...
şimdi siliyim bu ilanı yada düzenle diyim %100000 tekrar askıya alınacak
-
Adamlar tekel konumunda oldukları için şuan herşey onların ellerinde..
Ama özsahibinden.com'iş yapmaya başlarsa sorun :D http://ilksahibinden.com/
-
o zaman sana hak vermiştim şimdi gene hak veriyorum.
bu şaşkınlar dandik cobra el telsizini geçen askıya almışlardı,
neymiş türk telekominikasyon tarafından onaylı değilmiş.
dayadım mesajı ne alakası var diye aradım bir de,
düzeldi.
dün fiyat değiştirdim telsizin, bugün gene aksıya almışlar
:D:D türk telekominikasyon tarafından onaylı değilmiş.
düşünüyorum da galiba bunu askıya alan çalışanlar işlem başına felan para alıyorlar galiba yoksa bu salaklığı bir insan yapmış olamaz, 2. kez...
sonuç olarak ilanı silip gitti gidiyore vereceğim.
-
başka bir üyelik açın oradan verin siz de madem öyle..
evet buna mecbur değilsiniz ancak şımarıklık yapıyorlarsa siz de böyle bir çözüm bulun?
-
Sanalpazar dolu dolu geliyor. Taksit işi, düşük komisyon falan derken iyice popülerleşmeye başladı. Ah bi de güzel bi arayüz yapsalar.
-
Oyle cok ilana ihtiyacın yok galeri sanmaları için ayrı zamanlarda 3 araba ilanı ver Direk galericisin onlara gore:) ayar oluyorum o siteye
-
şimdi aradım sahibinden.com u elimdeki davulu satıp yenisini alayım dedim benden de kredi kartı bilgileri istemişti konuyu görünce arayayım dedim. alışveriş kategorisine ilan vereceğiniz için doğrulama gerekiyor dediler. yok kredi kartım kullanmıyorum dedim. o zaman ilan veremeyeceksiniz dediler. ne saçma iş yahu.