aracımın marşpiyellerini spreyle boyarken ufak bir maskeleme hatası yüzünden bir parmak kadar sapma oldu ve kapı tarafının altında iz bıraktı büyük ihtimalle pastayla çıkar fakat şu anlık pasta sürmeden yapabileceğim bir şey varmı
teşekkürler...
aracımın marşpiyellerini spreyle boyarken ufak bir maskeleme hatası yüzünden bir parmak kadar sapma oldu ve kapı tarafının altında iz bıraktı büyük ihtimalle pastayla çıkar fakat şu anlık pasta sürmeden yapabileceğim bir şey varmı
teşekkürler...
Tinerle akıt boyayı.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
sentetikle yaptım işe yaramadı kulak çubuğuyla biraz bastırırsam çıkacagını soyledıler de daha onu denemedım
pasta cila makinanız varsa üstünden geçin çıkar hemen...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
gaz yagı ile cıkarmı bilmiyorum ama denemekte fayda var saglam bastırarak yapsan bıle boyaya zarar vermez
Ancak Mücadele varsa zafer vardır!
gaz yağı da maalesef hiç bir yerde bulamadık sentetik tinerlede bastırmandan sildim galiba biraz bastırmak zorunda kalacagım
varmı baska oneri ?
selilozik tinerle çıkar bişeyde olmaz bizzat 3 gün önce kendi aracımda oldu ön tamponun alt kısmına siyah sprey taşmıştı sildim ne boya attı nede rengi matlaştı..
ya beyler hazır konu acılmısken sormak ıstedım benım jantlarıda aracı aldıgım kısı kendısı mat sprey boya ıle boyamıs üstten atmalar falan oldu kenarlardan alttakı orjınal renkı daha once hıc boyanmamıs bıseylerle bunu çıkartabılırmıyım alttakı orjınal renk bozmadan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)