Arkadaslar tablet alcam, ipad3 mu alsam, android tablet mi karar veremedim, Galaksy S tab veya note olabilir. acaba ne alsam.
bu arada LG E730, Android kullanıyorum, ne alsam
Arkadaslar tablet alcam, ipad3 mu alsam, android tablet mi karar veremedim, Galaksy S tab veya note olabilir. acaba ne alsam.
bu arada LG E730, Android kullanıyorum, ne alsam
apple ı tekelleşme politikası ve bencil tutumu yüzünden sevmesemde tablet olayında yiğidi öldür hakkını ver misali çok iyiler.. çinli tabletlerde aldım kullandım galaxypad de kullandım ama en iyisi içlerinde ipad dir.. ipad3 kullanmadım ama 2 ye bakarak 3 alınır diyebilirim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
4 çekirdekli asus tf201 veya uygun fiyatlı birşey arıyorsan kesinlikle acer a200 çok çok başarılı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
kesinlikle apple ın bu tutumu cok uyuz geliyor, ama bir yandanda bu piyasada da ayakta ve zirvede duruyorsa, yapabildeigi dogru demekki,
aslında ipad android karsılastırmasıda mantıklı olabilir, bir kac gun icinde beyaz 1.350 e alamayı dusunuyorum
Uzun zamandir apple kullanicisiyim simdi samsung kullanyorum.Apple in üstüne taniniyorum
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
bende yazın almak istiyorum öbürlerine işin içine bile katmam bu işin piri apple gözüm kapalı ipad alıcam![]()
Ipad 1,2 kullandim abimde de asus tf201 var.asus performans olarak ipadden cok daha iyi ancak stabil değil abim çok yoğun kullanıyor reset artma olayı çok oluyor.ayrıca gps arka kapak yüzünden düzgün çalışmıyor.ipad e göre kamerası çok daha kaliteli tabletler arasında da en iyi kameraya sahip.kullanım rahatlığı olarak ipad en önde olanı ancak tf201 de hd video izlerken internetten download yapabiliyorsunuz yanında arka planda başka programlar çalıştırabiliyorsunuz.acayip performanslı çalışıyor.
bu restart olayı yanılmıyorsam güncelleme ile giderilicekti yayınlanmış olabilir yakın zamanda
ayrıca gps sorunu dediğiniz gibi metal olduğu için sorun hatta yurt dışında
bu urunun ozelliklerinden gps yazısını çıkardılar diye biliyorum davalarla uğraşmamak için![]()
ama performans olarak çok başarılı torrentten download yaparken birsuru işi aynı anda yapabiliyorsunz
135
├┼┼╕
246R
Evet şu anda gps özelliklerden çıkarıldı(tamamen çalışmıyor değil ancak bir problem olduğunu hissediyorsunuz). Reset atma sorununu çözmediler ancak cihazdan cihaza farklı sıklıklarda oluyor.
Arka kasasının metali ipad e gore kalın hatta o kadar kalın ki duvara çarptığınızda cihaz hasar almadan once duvar hasar alıyor(dikkatsizlik sonucu) abim çok sorumsuz kullanır buna ragmen daha hasar vermeyi başaramadı.
arka kapak yüzünden wifi şikayetide duydum ama benim gozlemlediğim oyle bir sorunu yok
sadece gps yokmuş gibi düşünebilirsiniz cihazı![]()
135
├┼┼╕
246R
Wifi alıcıları cihazın ön tarafında kameranın etrafında, arka kapaktan kaynaklanmıyor.
Bazı modeler fabrikadan boşluklu çıkıyor ve wifi alıcılarının ayakları tam temas etmediği için çekiş düşüklüğü yaşanıyor. Her cihazda aynı problem yok.
ipad 2 almanı tavsiye ederim "yeni ipad" adı altında sunulan ipad'in 2'den hiçbir farkı yok. bence 2nci el temiz garantili bişiy bul ve al. (maddi açıdan yaklaştım.)
Steve jobs'tan sonra apple da işler çok yawaş ilerlemeye başladı. yawaş derken ürünleri geç çıkarıyorlar anlamında değil. yenilikler yawaş geliyor. "yeni ipad" bir hayal kırıklığıdır. BENCE
Birde; cihazları donanım özelliklerine göre çok kıyalamayın. 1 ghz 250 mb ram olan cihazdaki IOS 1.5 ghz 512 mb ram olan cihazdaki androidden çok çok daha kaliteli hizmet veriyor. iş tamamen yazılımda. windows bu yüzden bu tablet ve mobile piyasasında tutunamıyor. IOS en kullanışlı, kullanımı en kolay, ve en hızlı ve stabil hizmeti veren yazılım.
sd kart girisi yok ipadlerde, harici hard disk taka biliyormuyuz,
birde flash destegi yok, nasıl kullanıyorlar? yani online film izlenmez, youtube acılmaz!!!!!
kıyas.la dan baktıgım kadarıyla, ekran cozunurlugu, ram, islemci, kamera cok farklı 2-3 arasında
Ucuzu Burada | Online Alveri, Ucuz Notebook, Ucuz Bilgisayar, Ucuz Elektronik, Cep Telefonu, En Ucuz PC | APPLE PAD 3 16GB WF (A1416) A5X LEMCI 9.7 PHONE OS THALAT FIRMA BEYAZ
burası satıyor, ipad 2 yle arasında az fark var, sahte olma ihtimali varmı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)